Skip to main content

FASHION NEWS

5 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για το φαντασμαγορικό show της Victoria’s Secret

Το πιο glamorous «πάρτι» της μόδας!


Κέλλυ Νόβακ

Στις 8 Δεκεμβρίου, 192 χώρες και 500 εκατομμύρια άνθρωποι, θα έχουν την δυνατότητα να δουν το μαγνητοσκοπημένο fashion show του γνωστού brand, Victoria’s Secret, το οποίο, όμως, πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοέμβριου. Μόνο λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να ζήσουν live την μοναδική εμπειρία μιας VS πασαρέλας. Και λέω «εμπειρία» γιατί έτσι την περιγράφουν όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτή και έτσι φαίνεται να είναι όταν το βλέπουμε και εμείς –έστω και από τις οθόνες μας.

Από το φαντασμαγορικό show δεν λείπει η αίσθηση του πάρτι, τα εντυπωσιακά και πολυτελή κοστούμια/εσώρουχα και φυσικά τα πανέμορφα μοντέλα ή όπως τα αποκαλούν τα «αγγελάκια της Victoria’s Secret». Μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη περπατούν σε αυτό και στην λίστα πρόσφατα προστέθηκαν τα ονόματα των Gigi Hadid και Kendall Jenner, οι οποίες φαίνεται να προσαρμόστηκαν αμέσως στο κλίμα του show. 

Το vogue.com ήταν εκεί την Τρίτη το βράδυ, καλύπτοντας το event και για να μην περιμένεις μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, συγκέντρωσα (με βάση το γνωστό site) τα σημαντικότερα σημεία του show, για να είσαι πάντα ενημερωμένη!

1. Η Behati Prinsloo ήταν αυτή που άνοιξε το show, με ένα ensemble εμπνευσμένο από τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Στα φτερά του κοστουμιού της, η λέξη “Love” ήταν γραμμένη, ενώ το opening song ήταν το “Heartbreaker”, της Pat Benatar.

5thingsaboutvsshow_01.jpg

2. H Εllie Goulding, o The Weeknd και η Selena Gomez ήταν αυτοί ερμήνευσαν τα τραγούδια τους live κατά την διάρκεια του show.

5thingsaboutvsshow_02.jpg

3. Mερικά από τα looks του show θύμιζαν λαγουδάκια του χιονιού, με λευκά γούνινα εντυπωσιακά καπέλα και bodysuits από κρύσταλλα. Τα σύνολα αυτά φόρεσαν μοντέλα όπως οι Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Stella Maxwell και άλλες. Φυσικά, πραγματικές νιφάδες έπεφταν κατά την διάρκεια του show.

5thingsaboutvsshow_03.jpg

4. Και από τον χειμώνα φτάσαμε στο καλοκαίρι, με μια σειρά από σύνολα τα οποία θύμιζαν πυροτεχνήματα, με την Lily Aldridge και την Joan Smalls να φορούν τα πιο εντυπωσιακά.

5thingsaboutvsshow_04.jpg

5. Αντί για την συνηθισμένη υπόκλιση του σχεδιαστή, το show έκλεισαν όλα τα μοντέλα που έλαβαν μέρος στο show, χορεύοντας ρυθμικά στην πασαρέλα, συνοδευόμενα από την Selena Gomez και τον The Weeknd.

5thingsaboutvsshow_05.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Alessandra Ambrosio ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue Portugal και φορά δύο εντυπωσιακές δημιουργίες Ελληνίδας σχεδιάστριας

Τι ρούχα επέλεξε το εντυπωσιακό μοντέλο για το editorial μόδας του εμβληματικού περιοδικού;

FASHION NEWS

WENEЯ: Το pop-up fashion project από το Persil και τους MIRŌ!

Το Persil, η Νο1 μάρκα στην Ελλάδα στα μαύρα & τα χρωματιστά ρούχα, συνεργάζεται με τους MIRŌ για μια pop-up βιώσιμη κολεξιόν!

FASHION NEWS

Ποιος είναι ο σχεδιαστής που φημολογείται ότι θα αντικαταστήσει τη Virginie Viard στον οίκο Chanel;

Μετά την αποχώρηση της Viard από το τιμόνι του ιστορικού γαλλικού οίκου, να ποιος δημιουργός φημολογείται ότι θα βρεθεί στη Rue Cambon

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 18 Ιουνίου

Κρατηθείτε μακριά από άτομα που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν

ΣΠΙΤΙ

Design Therapy: Ένας λογαριασμός στο Instagram συλλέγει τα εντυπωσιακότερα παραδείγματα design αντικειμένων

Αν ψάχνετε κι εσείς έμπνευση ή απλά απολαμβάνετε να ανακαλύπτετε ενδιαφέροντα designs, αυτός θα γίνει ο αγαπημένος σας λογαριασμός στο social medium 

VIRAL

Ταυτοποιήθηκε το μοντέλο στο εξώφυλλο του Rio των Duran Duran 42 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Μια έκπληξη για τα μέλη του συγκροτήματος και για το ίδιο το μοντέλο