Skip to main content

FASHION NEWS

Η Nidodelida φέτος γράφει την δική της… αλφάβητο

Η νέα συλλογή “Alpha & Beta” του brand θα σε κάνει να δεις… αστεράκια!


Κέλλυ Νόβακ

Μην επαναλαμβάνομαι για το πόσο δύσπιστη μπορεί να είμαι καμιά φορά με Έλληνες σχεδιαστές. Είναι νομίζω η ανάγκη μου να βλέπω από ανθρώπους «δικούς» μας και της χώρας μας, να δίνουν πάντα το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, στον σχεδιασμό των συλλογών τους. Ε, λοιπόν η Τόνια Μητρούδη της Nidodelida είναι μια από αυτές. Δεν νομίζω ότι μοιάζει με κανένα άλλο Έλληνα ή Ελληνίδα σχεδιάστρια και αυτό είναι τελικά το μυστικό της επιτυχία της. Μπορείς να δεις ένα ρούχο της και να καταλάβεις ότι το έχει σχεδιάσει η Τόνια. Έχει την ταυτότητά της. Δεν έχει σημασία από πού εμπνέεται κάθε φορά, όταν πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα συλλογή. Σημασία έχει ότι το στιλ της σχεδιάστριας θα είναι εμφανές σε κάθε περίπτωση. Σε κάθε σχέδιο, σε κάθε ραφή, σε κάθε κέντημα.

Και μιάς και λέμε για έμπνευση –που είναι η πηγή των πάντων για ένα σχεδιάστή αλλά και έναν άνθρωπο γενικότερα-, η νέα χειμερινή συλλογή της Nidodelida, έχει κάτι σχεδόν… αστρικό. Ίσως φταίει το γεγονός ότι αντλεί την έμπνευση της από τον αστερισμό του Κένταυρου, και δύο από τα άστρα του, Alpha & Beta Centauri ή αλλιως “The Pointers”! Τα Alpha & Beta, τα κοντινότερα αστέρια στον ήλιο εύκολα μπορούν να εντοπιστούν στον ουρανό εφόσον πρόκειται για δύο από τα πιο φωτεινά της ουράνιας σφαίρας! Είναι τόσο κοντά σε απόσταση μεταξύ τους, που πέρα από το ότι ενισχύεται η φωτεινότητα τους, το γυμνό μάτι του ανθρώπου, δεν μπορεί να διακρίνει την ξεχωριστή τους οντότητα αλλά τα αντιλαμβάνεται ως ΕΝΑ υπέρλαμπρο αστέρι!

Έπειτα απο τρία χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ελληνικής μόδας και σχεδιασμού φέτος, η Alpha & Beta γίνεται πιο συγκεκριμένη ως προς το γενικότερο φάσμα της, ακριβώς για να κάνει πιο εμφανή από ποτέ και να αποδώσει την ταυτότητα, the story behind the Nidodileda name, τις πηγές έμπνευσης του brand από το ξεκίνημα του, ένας ύμνος στον αστερισμό των διδύμων.

Η Alpha & Beta σηματοδοτεί μια καινούργια εποχή για την Nidodileda, αποκαλύπτοντας την πιο ώριμη, υπέρτατα θηλυκή, γυναικεία οντότητα της και την πιο αντιπροσωπευτική συλλογή της μέχρι σήμερα. Εναρμονισμένη με την έμπνευση του ονόματος της, περιλαμβάνει διπλούς κωδικούς ίδιων ρούχων σε διαφορετικό χρώμα, “Eagle”, “Swan”, “Dove”, “Little Fox”, “Twins”, “Big Horse” και “Triangle” και ρούχα που αποτελούν το συμπλήρωμα κάποιου άλλου πχ το “Ram”. Τα ονόματα των ρούχων προκύπτουν για άλλη μια φορά απο αστερισμούς που δίνουν το στίγμα τους στο κάθε ρούχο.

Χαρακτηριστικές, embroidered δημιουργίες, μοναδικότητα υφασμάτων και υφών, ξεχωριστοί συνδυασμοί χρωμάτων, layers που αναδεικνύουν απόλυτα την γυναικεία σιλουέτα. Πρόκειται περί αναβίωσης του Βαβαρικού gypsy style στη σύγχρονη εποχή, με την παλέτα να αποτελείται απο μουντούς, ψυχρούς χρωματισμούς όπως το nude, pastel, dusty pink, olive green, πετρόλ ενώ εντάσσονται πολύ δυναμικά σε αυτήν τα burgundy & red patterns.

Η απόλυτη αποθέωση του βελούδου, του ανάγλυφου βελούδου, και της δαντέλας με φόντο το μαύρο τούλι και έμφαση, ενίσχυση της δυναμικής του brand στα outerwear που συμπληρώνουν και απογειώνουν το συνολικό outfit μεταμορφώνοντας το casual πρωινό look σε απόλυτα βραδινό look.

1617-nidodileda-alpha&beta-01.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-02.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-03.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-04.JPG1617-nidodileda-alpha&beta-05.JPG1617-nidodileda-alpha&beta-06.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-07.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-08.jpg

 

Αλλά αυτό δεν είναι όλο. Το brand ειδικά για φέτος, παρουσιάζει άλλη μια συλλογή αποκλειστικά για την περίοδο των Χριστουγέννων! Η capsule συλλογή Alpha & Beta Xmas αποτελεί την αποθεωτική συνέχεια της αισθητικής, της έμπνευσης και του layout της Alpha & Beta συλλογής παντρεύοντας ανάγλυφη δαντέλα με βελούδο σε πλισέ και ζακάρ. Η απόλυτα feminine εκδοχή της Nidodileda για τις γιορτές των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει τολμηρά ντεκολτέ και εντυπωσιακό layering, sheer total looks συνδυασμένα με βελούδινα εσώρουχα ενώ αφήνει ακάλυπτα τα πιο κολακευτικά σημεία του γυναικείου σώματος, ενισχύοντας και αναδεικνύωντας την λάμψη και την σαγήνη κάθε γυναίκας!

 

1617-nidodileda-alpha&beta-09.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-10.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-11.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-12.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-13.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-14.JPG1617-nidodileda-alpha&beta-15.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-16.jpg1617-nidodileda-alpha&beta-17.jpg

Για περισσότερα:

 

E-shop: http://nidodileda.com 

Instagram: http://instagram.com/nidodileda

Pinterest: http://www.pinterest.com/nidodileda/

YouTube: https://www.youtube.com/user/nidodileda

Facebook:

https://www.facebook.com/Nidodileda.officialpage?ref=br_tf

Credits:

Alpha & Beta Campaign Photoshoot by Efi Gousi

Alpha & Beta Freestyle Photoshoot by Elen Aivali

Alpha & Beta Xmas Campaign Photoshoot by Elen Aivali

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…