Skip to main content

FASHION NEWS

Ακολούθησε τα πάθη σου και γίνε… DΟer

Η PANDORA παρουσιάζει τη νέα συλλογή κοσμημάτων “Spring/Mother’s Day 2017“ και τη νέα παγκόσμια καμπάνια “DO”!


Κέλλυ Νόβακ

DOer”: Ο δραστήριος άνθρωπος. Ο άνθρωπος των έργων. Αυτός / αυτή που αναλαμβάνει δράση. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε στις ημέρες μας. Τέτοιες γυναίκες.

Pixel

Γεμάτες αυτοπεποίθηση. Που γνωρίζουν καλά τον εαυτό τους και δεν φοβούνται να τον «δείξουν». Γυναίκες δυνατές, αποφασιστικές και αληθινές με τον εαυτό τους , αλλά και με ότι θέλουν να πετύχουν!

Αυτό είναι και το μήνυμα της PANDORA. Μέσα από την παγκόσμια καμπάνια “DO, το γνωστό brand θέλει να ενθαρρύνει τις γυναίκες να εκφράσουν το μοναδικό τους στιλ, να γιορτάσουν κάθε στιγμή της ζωής τους και να κυνηγήσουν τους στόχους τους!

Pixel

Οι γυναίκες που επιλέγουν να φορούν PANDORA, αισθάνονται περήφανες, φορώντας κοσμήματα που τις εκφράζουν, όχι μόνο ως δήλωση στιλ, αλλά και ως ένα “σύμβολο”.

Αντανακλώντας τα κοινά ιδεώδη κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης, η PANDORA   κινητοποιεί γυναίκες με τις ίδιες πεποιθήσεις να μοιραστούν τις αξίες και τα πιστεύω τους, μέσω της νέας της καμπάνιας DO.

Τέτοιες γυναίκες βρίσκονται παντού: είναι το κορίτσι  που σερβίρει τον καφέ σου το πρωί. Είναι η συνάδελφος που κάθεται στο διπλανό γραφείο, στην δουλειά. Είναι η κοπέλα στο απέναντι από  εσένα τραπέζι στο μπαρ.

Είναι, όμως και η μητέρα που είδες να πηγαίνει  το παιδί της στο πάρκο, ή στο σχολείο.

Και η PANDORA, που αγαπάει τις μητέρες, εμπνέεται από αυτές. Και δημιουργεί για εκείνην , από εκείνη, την ανοιξιάτικη συλλογή της, “Spring/Mother’s Day 2017“!

Γιατί η άνοιξη «φέρνει» μαζί της και την Γιορτή της Μητέρας (14 Μαΐου) Και  η δημιουργική ομάδα της PANDORA, γι αυτή την ξεχωριστή ημέρα, προτείνει μοναδικά, συμβολικά σχέδια σε υπέροχες αποχρώσεις, που γιορτάζουν τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και τα τρυφερά συναισθήματα!
 

doer_ss17_pandora_05.jpg


Κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει το προσωπικό της στιλ, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τα κομψά βραχιόλια και δαχτυλίδια της σειράς “Hearts of PANDORA”. Σμάλτο σε έντονες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη χρωματική παλέτα της άνοιξης αλλά και λαμπερές πέτρες, τοποθετούνται με το χέρι σε κάθε κόσμημα. Ρομαντικές cut-out καρδιές συμπληρώνουν τα σχέδια, δημιουργώντας μια trendy, θηλυκή εμφάνιση.
 

doer_ss17_pandora_03.jpg 

doer_ss17_pandora_04 (2).jpg


Χαριτωμένες μαργαρίτες από μασίφ ασήμι 925ο, ιριδίζουσες αποχρώσεις και φλόραλ patterns, κυριαρχούν στα κοσμήματα της σειράς “Dazzling Daisies”, προσθέτοντας φρέσκιες, παιχνιδιάρικες πινελιές σε κάθε outfit! Συνδυασμένα με εντυπωσιακά κοσμήματα σε ροζ-χρυσές αποχρώσεις, με μοντέρνα σχέδια και vintage χειροποίητες λεπτομέρειες αναδεικνύουν την τάση Metallics, μία από τις κυρίαρχες της σεζόν.
 

doer_ss17_pandora_06.jpg 

doer_ss17_pandora_07.jpg


 Εμπνεύσου κι  εσύ από την καμπάνια #DOPANDORA και γίνε DOer!

 

https://www.youtube.com/watch?v=8CXWNLat8QM&feature=youtu.be

 

Δες την ανοιξιάτικη συλλογή στο www.pandora.net  και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece

Για τις online αγορές σου, μπες στο www.pandorashop.gr

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Το πρώτο pregnancy look της Hailey Bieber είναι εμπνευσμένο από μια τάση των zeros που μας έχει μείνει αξέχαστη

Δείτε την εμφάνιση της εγκυμονούσας Hailey Bieber, που μας γυρνά πίσω στον χρόνο

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν