ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Μπρουσκέτες με ντομάτα, ροδάκινο και αβοκάντο
Μια εύκολη συνταγή με πρωτότυπο συνδυασμό υλικών, έτοιμη στη στιγμή!
Γεωργία Κοντού
Υλικά
1 φλ. ντοματίνια σε φέτες
2-4 ροδάκινα, ψιλοκομμένα
1 αβοκάντο σε φέτες
μία σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
4-6 φέτες ψωμί
ψιλοκομμένο βασιλικό ή/και δυόσμο
ελαιόλαδο
λευκό μπαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακάτεψε τις ντομάτες σε ένα μπολ με ελαιόλαδο, μπαλσάμικο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Πρόσθεσε τα ροδάκινα, το αβοκάντο, βασιλικό, δυόσμο και ανακάτεψε καλά. Δοκίμασε, και πρόσθεσε επιπλέον αλάτι και πιπέρι, αν χρειαστεί.
Ψήσε τις φέτες του ψωμιού και κάλυψέ τις με τα υλικά. Ράντισε με ελαιόλαδο και σέρβιρε αμέσως.
Πηγή: Love and lemons
SELECTIONS
- 8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου
- Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη
- Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.
- Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!