Skip to main content

FASHION NEWS

Πώς να… αποδράσεις από την καθημερινότητά σου (με στιλ πάντα)

«Φύγε» για έναν τροπικό παράδεισο με τη συλλογή της PANDORA, “Colours of Paradise»!


Κέλλυ Νόβακ

Σήμερα θέλω να αποδράσεις! Μαζί μου. Έστω για λίγο! Να φύγεις μακριά από την «μουντή» καθημερινότητά σου. Από την ρουτίνα σου και όλα τα προβλήματα που τρέχουν με χιλιάδες κυβικά, στο μυαλό σου, κάθε στιγμή.

Θέλω να τα αφήσεις όλα στην άκρη. Έστω για λίγο. Και να αποδράσεις.

Να κλείσεις τα μάτια σου, να πάρεις βαθιές ανάσες και να σκεφτείς έναν εξωτικό προορισμό. Κάπου που ίσως και να μην έχεις πάει ποτέ. Να «ξεκλειδώσεις» την πόρτα για ένα μέρος ή έναν μικρό παράδεισο, που ίσως να μην υπάρχει καν, και να έχεις δημιουργήσει εσύ με τον νου. Να σκεφτείς και να πιστέψεις ότι είσαι εκεί. Μόνη σου, με φίλους, με παρέα, σκέψου το όπως θέλεις. Φτάνει να νιώσεις χαλαρά κι ανέμελα, όπως όταν είσαι σε διακοπές.  Να αφήσεις την γαλάζια θάλασσα να σε μαγέψει. Τα πύρινα ηλιοβασιλέματα να «κάψουν» το δέρμα σου. Τα πανέμορφα εξωτικά λουλούδια να σε «μεθύσουν» με το άρωμά τους και να μπεις βαθιά μέσα στο καλοκαίρι. Τι; Δεν έχεις τόση μεγάλη και ταξιδιάρικη  φαντασία; Κανένα πρόβλημα! Σου έχω εναλλακτική!

Στη θέα  και μόνο της νέας συλλογής της PANDORA,Colors of Paradise”, θα ζήσεις όλα αυτά τα συναισθήματα μονομιάς!

adv_pandora_summer_20.jpg

Μέσα από την εξωτική, πολύχρωμη συλλογή της PANDORA θα αποκτήσεις μια τρομερή εμπειρία! Τα νέα εντυπωσιακά σχέδια αναδεικνύουν την ομορφιά εξωτικών λουλουδιών, τη μαγεία της θάλασσας και προσφέρουν αξέχαστες στιγμές καλοκαιρινής ανεμελιάς. 

adv_pandora_summer_005.jpg

 

Άκρως καλοκαιρινά, παιχνιδιάρικα σύμβολα που θυμίζουν ηλιόλουστες ακρογιαλιές και παραδεισένια ηλιοβασιλέματα, συνδυάζονται μεταξύ τους σε μοναδικές συνθέσεις βραχιολιών που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο λαμπερή και το στιλ σου ξεχωριστό!

 

Κοχύλια και αστερίες αποτυπώνουν τη μαγική ομορφιά της θάλασσας σε εντυπωσιακά σύμβολα και σκουλαρίκια από μασίφ ασήμι 925ο, λαμπερές πέτρες, σμάλτο σε ονειρικές αποχρώσεις και χειροποίητες λεπτομέρειες. 

 

Η εξωτική ορχιδέα, ένα από τα δημοφιλέστερα λουλούδια του καλοκαιριού, πρωταγωνιστεί στα κοσμήματα της σειράς adv_pandora_summer_100.jpgWhite Orchid. Συμβολίζοντας την αγάπη και την ομορφιά, το κομψό αυτό λουλούδι διακοσμεί σύμβολα και σκουλαρίκια από λευκό σμάλτο τοποθετημένο με το χέρι, που θα προσθέσουν την απαραίτητη τροπική πινελιά σε κάθε καλοκαιρινό outfit! 

Στη νέα συλλογή ξεχωρίζουν ακόμη, τα δερμάτινα βραχιόλια διπλής πλέξης σε δύο εντυπωσιακές αποχρώσεις που θα συνοδεύσουν όλες τις ανέμελες, stylish εμφανίσεις αλλά και το PANDORA floating locket με τα μικροσκοπικά σύμβολα Tropical Paradise που αιχμαλωτίζουν τις πιο γλυκές αναμνήσεις του καλοκαιριού! 

 

adv_pandora_summer_17.jpg
 

Η αγάπη, η φροντίδα και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτυπώνεται σε κάθε μοναδικό κόσμημα PANDORA από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, συνδυάζοντας τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία. Κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει τη μοναδικότητα και το προσωπικό της adv_pandora_summer_15.jpgστιλ, συνδυάζοντας με τον δικό της τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της PANDORA.

Τι λες; Εσύ είσαι έτοιμη να… βουτήξεις στον δικό σου παράδεισο;

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σου το www.pandorashop.gr.
 

 

 

 

 

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7,  ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ,  ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS”,ΤΗΛ: 210 6104519 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182

ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;