Skip to main content

FASHION NEWS

O Tommy Hilfiger θα σχεδιάσει ρούχα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες

Όλοι έχουν δικαίωμα στην high end μόδα.


Κέλλυ Νόβακ

Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τον Tommy Hilfiger. Ναι μεν, έχει ενδιαφέρον σαν σχεδιαστής, από την άλλη, έχει κάνει δηλώσεις στο παρελθόν που με έχουν προβληματίσει.

Παρόλα αυτά, κάτι πάντα κάνει και κερδίζει τελικά, μία θέση στην καρδιά μου. Όπως τώρα, με τα νέα αυτά που διάβασα πρόσφατα.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής λοιπόν, ανακοίνωσε ότι έχει σκοπό να δημιουργήσει μια συλλογή ρούχων, για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Το label με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να προσελκύει ένα κοινό και μια αγορά την οποία συνήθως τα μεγάλα brands και οίκοι, αγνοούν.

H σειρά θα είναι εύκολα προσαρμόσιμη προς τον καταναλωτή και, θα περιλαμβάνει ανοίγματα και ραφές οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν, ανάλογα με τις ανάγκες του ανθρώπου που φοράει τα ρούχα. Επίσης, κομμάτια της συλλογής θα περιλαμβάνουν μαγνητικά κουμπώματα με σκοπό να μπορούν να φοριούνται ή να αφαιρούνται πιο εύκολα από το κεφάλι ή αν κάποιος ντύνεται χρησιμοποιώντας μόνο ένα χέρι.

Τα παντελόνια θα περιλαμβάνουν Velcro και μαγνητικά κουμπώματα για εύκολη χρήση, ενώ και εδώ τα ανοίγματα και τα μήκη τους θα είναι ευπροσάρμοστα για να εξυπηρετούν καλύτερα κάποιον που έχει πρόβλημα με τα πόδια του.

Η ανδρική σειρά της συλλογής αυτής, θα περιλαμβάνει 37 κομμάτια, ενώ η γυναικεία 34 διαφορετικά στιλ. Σε δήλωσή του ο σχεδιαστής αναφέρει ότι η κίνησή του αυτή αποσκοπεί στον «εκδημοκρατισμό της μόδας». Με εκατομμύρια ανθρώπους με ειδικές ανάγκες παγκοσμίως, σίγουρα αυτή την κίνηση του Hilfiger θα υποδεχτεί θερμά πολύς κόσμος, αλλά σίγουρα, θα του επιφέρει και μεγάλα κέρδη.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;