Skip to main content

FASHION NEWS

THEMIS • Z: Το ελληνικό brand που επιβάλλεται να γνωρίσεις

Ανεπιτήδευτη κομψότητα και φίνα υφάσματα σε μία συλλογή που μαγνητίζει.


Κέλλυ Νόβακ

Το ελληνικό brand THEMIS • Z υποδέχτηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου εκπροσώπους του Τύπου, bloggers και σημαντικούς ανθρώπους από το χώρο της μόδας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο pop-up corner του Attica στο Golden Hall, προκειμένου να παρουσιάσει την καλοκαιρινή Συλλογή μαζί με τη Βίκυ Καγιά.

Pixel

themisz_001.jpgΟι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον υπέροχα στημένο χώρο και να ξεναγηθούν στον κόσμο της σχεδιάστριας Θέμιδος Ζουγανέλη, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αγοράσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια. Η απλότητα των γραμμών και η λιτή πολυτέλεια των υλικών της νέας Συλλογής, σε συνδυασμό με την ανεπιτήδευτη κομψότητα των μοτίβων συνεπήραν τους παρευρισκόμενους, μεταφέροντας τους νοητά σε πολυτελείς καλοκαιρινούς προορισμούς. themisz_02.jpgthemisz_03.jpgΗ σχεδιάστρια έχει ήδη χαρακτηριστεί από τον διεθνή τύπο ως «η επιτομή της σύγχρονης ελληνικότητας», ένας τίτλος που μεταφράζεται στη Συλλογής της μέσω των γήινων αποχρώσεων και των χρυσών λεπτομέρειών.

Για τη σεζόν που διανύουμε, η Θέμις Ζουγανέλη εμπνέεται από τις ζεστές αποχρώσεις της γης, παίζει με το έντονο μπλε της θάλασσας και το πράσινο της φύσης, ενδίδει στο σκονισμένο ροζ και δανείζεται το crispy λευκό για τσάντες που αφήνουν το στίγμα τους με την απαράμιλλη κομψότητά τους.

Pixel
themisz_04.jpg

Κλασικά σχέδια και νέες προσθήκες, όπως η φινετσάτη belt bag με τη χρυσή αλυσίδα, η κομψή pochette με το χαρακτηριστικό Infinity μοτίβο σε χρυσό και οι «ρευστές» tote και shopper που με το αφοδράριστο σουέντ μιμούνται τις οργανικές φόρμες της φύσης, χαρίζοντας αίσθηση απόλυτης ελευθερίας, συνθέτουν μια συλλογή από τσάντες που κάθε σύγχρονη γυναίκα επιθυμεί να αποκτήσει.Κάπες από απαλό σουέντ και διακοσμημένες με μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία ή από μεταξωτό λινό ύφασμα και χρωματιστά μοτίβα σε όλη την επιφάνειά τους, μεταξωτά tops με spaghetti straps σε nude αποχρώσεις και pop χρώματα, χαλαρά σορτς και μάξι φούστες άλλοτε διακοσμημένες με μια φάσα χρωματιστών μοτίβων στο τελείωμα του ποδόγυρου και άλλοτε με μπλε, πράσινα και κόκκινα γεωμετρικά σχήματα σε όλη την επιφάνειά τους για statement εμφανίσεις απαρτίζουν μια υπέροχη Συλλογή από κομμάτια που σαγηνεύουν με τον κλασικό, αλλά συγχρόνως signature σχεδιασμό τους.

themisz_05.jpg

«Για εμένα το THEMIS • Z αφορά έναν ολόκληρο τρόπο ζωής. Πρόκειται για ένα brand όπου η κομψότητα συναντά την απλότητα, γεννώντας την πιο ουσιαστική μορφή της πολυτέλειας», εξηγεί η Ελληνίδα σχεδιάστρια. Κατασκευασμένη στο χέρι, από άριστους τεχνίτες και εξαιρετικά υλικά, η νέα Συλλογή THEMIS • Z καλωσορίζει το καλοκαίρι χαρίζοντας διαχρονικές δημιουργίες στις γυναίκες που είναι πραγματικές connaisseurs του στιλ.

 

SHOWROOM: Στησιχόρου 1, Κολωνάκι, +(30) 210 7250442

OFFICIAL WEBSITE & E-SHOP: www.themisz.com

INSTAGRAM: www.instagram.com/themiszc

FACEBOOK: www.facebook.com/ThemisZHome

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Κα. Παπαποστόλου Κατερίνα,

m: (+30) 695 8477545, e: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

  

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

FASHION NEWS

Τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στην καθηλωτική της εμφάνιση στoν Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024;

Η στυλιστική επιλογή της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.