Ένα τέτοιο αξεσουάρ θα κλέψει την παράσταση στον γάμο σου - AllYou.gr

Search

Ένα τέτοιο αξεσουάρ θα κλέψει την παράσταση στον γάμο σου

Αυτό πάντως συνέβη στην περίπτωση της Emma Leth!

21 Ιουνίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Ο μύθος λέει ότι αν πεις τρεις φορές το όνομα Jacquemus, Jacquemus, Jacquemus ένα τεραστίων διαστάσεων καπέλο θα εμφανιστεί από το πουθενά! ΟΚ, φυσικά και αστειεύομαι, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα πολύ να μπορεί να συμβεί αυτό!

Πάντως, αν αυτό μπορούσε να γίνει στην πραγματικότητα, δεν θα το έκανα την ημέρα του γάμου μου, γιατί ξέρω ότι όλοι θα κοιτούσαν το καπέλο και ούτε εμένα, ούτε το νυφικό μου φόρεμα!

Αυτή είναι η δική μου γνώμη πάντως και όχι της Δανέζας καλλονής Emma Leth η οποία την ημέρα του γάμου της, φόρεσε το πλέον φημισμένο, τεράστιο καπέλο του σχεδιαστή Jacquemus!

To γνωστό μοντέλο λοιπόν, πρόσφατα παντρεύτηκε τον καλλιτέχνη Tal Rosenzweig στο Παρίσι, όπου κάλεσαν πολύ κόσμο, ο οποίος έκανε εμ… focus κυρίως σε ένα πράγμα: στο καπέλο της νύφης!

Η Emma Luth για τον γάμο της λοιπόν, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας φορώντας ένα διάφανο, δαντελένιο νυφικό φόρεμα με ένα λευκό μπικίνι από μέσα και το τεράστιο καπέλο του Jacquemus!

Η αλήθεια είναι ότι το σέξι νυφικό κανείς δεν πρόσεξε, από την στιγμή που η νύφη επέλεξε να συνοδεύσει το look της με το La Bomba καπέλο, αξίας $590 δολαρίων!

Από την άλλη, αν το καλοσκεφτείς, αν φορούσε ένα απλό, ταπεινό, λουλουδάτο στεφάνι στα μαλλιά δεν θα μιλούσαμε γι’ αυτή τώρα, θα μιλούσαμε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εμφάνισή της θα μείνει στην ιστορία.

Λες να γίνει trend;

Κεντρική φωτό: Instagram @jacquemusΑκολούθησε το allyou στο Instagram!