Skip to main content

FASHION NEWS

Γιατί δεν μας δείχνει το δεύτερο νυφικό της η Meghan Markle;

H απάντηση εντός.


Κέλλυ Νόβακ

Πριν λίγες ημέρες, το Kensington Palace ανακοίνωσε ότι τα ρούχα της Meghan Markle και του Prince Harry από τον εντυπωσιακό γάμο τους τον Μάιο, θα παρουσιαστούν για μερικούς μήνες, στο Windsor Palace και στο Palace of Holyroodhouse.

Pixel

https://www.instagram.com/p/BnDgN1hndhm/?taken-by=kensingtonroyal

Η έκθεση θα έχει τον τίτλο, “A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex,” και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το εκπληκτικό νυφικό της Markle, του οίκου Givenchy που σχεδίασε η Clare Waight Keller (καλλιτεχνική διευθύντρια του brand).

Παρόλα αυτά, το δεύτερο νυφικό (που σχεδίασε η Stella McCartney) με το οποίο εμφανίστηκε η Markle στην δεξίωση, θα λείπει. Ο λόγος; Επειδή, το ζευγάρι θεώρησε την δεξίωση ως ένα event πολύ προσωπικό, η Markle δεν θέλει να εκθέσει το δεύτερο φόρεμα, και να το κρατήσει στην ντουλάπα της!

Pixel

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι η Δούκισσα, θέλει να κρατήσει κάποιες στιγμές του γάμου της, για εκείνη, τον Harry και τους καλεσμένους!

Η απόφαση της Markle είναι σεβαστή. Εξάλλου, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει το εξαιρετικής κατασκευής και δεξιοτεχνίας Givenchy φόρεμα και το πολλών μέτρων custom made, κεντημένο στο χέρι πέπλο.

https://www.instagram.com/p/BnDgSOenHcC/?taken-by=kensingtonroyal

Ακόμη, στην έκθεση θα παρουσιαστεί η διαμαντένια τιάρα που φόρεσε η Markle στον γάμο, την οποία της «δάνεισε» η Βασίλισσα Ελισάβετ, αποκλειστικά για το μυστήριο. Η τιάρα είχε κατασκευαστεί αρχικά το 1932 για την γιαγιά της Βασίλισσας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστεί σε έκθεση το κόσμημα.

Η έκθεση με τα ενδύματα της Meghan και του Harry από τον γάμο τους, θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Κεντρική φωτό: Instagram @kensingtonroyal

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

FASHION NEWS

Τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στην καθηλωτική της εμφάνιση στoν Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024;

Η στυλιστική επιλογή της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Συμβουλές για να διαλέξεις το σωστό αντηλιακό

Το πιο απαραίτητο προϊόν για τη φροντίδα του δέρματος

CELEBS

Ρένα Κουβελιώτη: Άγρια επίθεση στη δημοσιογράφο - Την τραυμάτισαν σοβαρά

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τη ρεπόρτερ του Alpha

FASHION RADAR

Mismatched Shoes: Κάν’ το σαν την Carrie-Sarah Jessica Parker

Τα αταίριαστα παπούτσια της Sarah Jessica Parker είναι ένας φόρος τιμής στην Carrie Bradshaw