Skip to main content

FASHION NEWS

Athens Fashion Film Festival: 3 μέρες με πολύ Μόδα

Το 1ο Fashion Film Festival έρχεται στην πόλη!


Κέλλυ Νόβακ

Ακόμα να έρθει ο Φεβρουάριος; Γιατί βιάζομαι τόσο; Όταν στην πόλη μας πρόκειται να πραγματοποιηθεί το πρώτο Fashion Film Festival, ε, δεν μπορώ να περιμένω. Οι δύο μεγάλες μου αγάπες συναντιούνται: η Μόδα και ο Κινηματογράφος. Λατρεμένες τέχνες και οι δυο.

Pixel

Οι δυο αυτές τέχνες παίρνουν μορφή μέσα από το πρώτο Fashion Film Festival της Αθήνας! Το AFFF πραγματοποιηθεί στις 25-27 Φεβρουαρίου, υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση της Ελληνοιταλίδας σκηνοθέτιδας και παραγωγού, Nicole Αλεξανδροπούλου..

Πρόκειται για μία συνένωση των δημιουργικών επαγγελματιών στον τομέα της Μόδας, του Κινηματογράφου, της Τέχνης και της Διαφήμισης, μία παγκόσμια τάση που προωθεί την ψυχή και την ταυτότητα των εταιριών μόδας, ομορφιάς και lifestyle μέσα από κινηματογραφικές παραγωγές υψηλής αισθητικής.

Pixel

Το Athens Fashion Film Festival στημένο στα πρότυπα των αντίστοιχων μεγάλων φεστιβάλ του εξωτερικού, τα έχει όλα, 100 περίπου ταινίες στο διαγωνιστικό και στα παράλληλα αφιερώματα, master classes, διαλέξεις, συζητήσεις, παρουσιάσεις.

Μεταξύ άλλων θα προβληθούν τα καλύτερα Short Fashion Films μεγάλων διεθνών brands όπως Prada, Gucci, Cartier, Hermes, Ferragamo κτλ. τα οποία έχουν την υπογραφή μεγάλων σκηνοθετών (Anderson, Polanski, Aveillan) καθώς και εξαιρετικά ντοκιμαντέρ από τον χώρο της μόδας.

Στο φεστιβάλ θα παρευρεθούνε μεγάλα διεθνή ονόματα του χώρου όπως η Constanza Cavalli Etro ιδρύτρια του Milano Fashion Film Festival, ο Valerio Capelli της Corriere Della Sera και άλλοι.

Η διοργάνωση Athens Fashion Film Festival 2019 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

FASHION NEWS

Τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στην καθηλωτική της εμφάνιση στoν Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024;

Η στυλιστική επιλογή της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Στον πυρετό του tenniscore: 6 fashion items για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Η Zendaya έκανε την αρχή με το Challengers κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε ρούχα και αξεσουάρ με θέμα το tennis

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Lamda Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το GoldenHall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!