Skip to main content

FASHION NEWS

Η Louis Vuitton σχεδιάζει το πιο ακριβό επιτραπέζιο παιχνίδι

Στοίβαξε όλα σου τα… ευρώ σε αυτό το παιχνίδι


Κέλλυ Νόβακ

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Louis Vuitton παρουσίασε την FW’19 συλλογή, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι για τις ανδρικές συλλογές.

Pixel

Ανάμεσα στις εκπληκτικές δημιουργίες που παρουσίασε ο Virgil Abloh (Καλλιτεχνικός Διευθυντής της LV για την κατηγορία menswear) για τον γαλλικό οίκο (glow-in-the-dark αποσκευές, unisex τσάντες χειρός κ.ά.) ο ευρηματικός σχεδιαστής δημιούργησε ένα αντικείμενο που δεν χρειαζόμαστε, αλλά θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε, παρόλα αυτά.

Το δικό του ‘FW JENGA’ παρουσίασε ο σχεδιαστής, πηγαίνοντας τα επιτραπέζια παιχνίδια σε άλλο… level! Σίγουρα αυτό δεν είναι ένα Jenga παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα.

Pixel

Εκτός από το γεγονός ότι υπάρχουν μεταλλικά ενθέματα σε κάθε κομμάτι, αυτά έχουν κατασκευαστεί από plexiglass, ενώ έχουν τυπωμένα επάνω τους το LV μονόγραμμα.

https://www.instagram.com/p/Bsz48RBAt5r/?utm_source=ig_embed

Το καλύτερο; Το κόστος του παιχνιδιού! Μπορεί κανείς να αγοράσει το παιχνίδι στην προνομιακή τιμή των 1.200 δολαρίων! Ναι, καλά διάβασες. Αν σκεφτείς λοιπόν, ότι το εν λόγω επιτραπέζιο έχει 54 κομμάτια, τότε υπολόγισε ότι κάθε ένα κοστίζει σχεδόν 22 δολάρια, όσο δηλαδή κοστίζει (σε δολάρια) ένα κανονικό Jenga.

Με λίγα λόγια, αν δεν είναι συλλέκτης σπάνιων επιτραπέζιων παιχνιδιών ή αν δεν ξέρεις που να ξοδέψεις τα λεφτά σου, τότε αυτή ίσως να είναι η τέλεια αγορά για εσένα.

Παρόλα αυτά, και παρόλο το απίστευτο κόστος του Louis Vuitton ‘FW JENGA’, είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα βγει sold out, όταν κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Κεντρική φωτό: Instagram @ jshi809

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Το πρώτο pregnancy look της Hailey Bieber είναι εμπνευσμένο από μια τάση των zeros που μας έχει μείνει αξέχαστη

Δείτε την εμφάνιση της εγκυμονούσας Hailey Bieber, που μας γυρνά πίσω στον χρόνο

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο