Skip to main content

FASHION NEWS

Tα hot prints του καλοκαιριού

Από λεμόνια μέχρι ζέβρα



Αν θες να μετατρέψεις άμεσα την εμφάνιση σου σε καλοκαιρινή, δεν έχεις παρά να επιλέξεις κάποιο από τα παρακάτω prints που θα μεταμορφώσουν αμέσως την εμφάνιση σου.

Φέτος τα prints είναι και πάλι αισθητά.
Μας έχουν εντυπωσιάσει, είναι σχετικά ευκολοσυνδίαστα και τα έχουμε αγαπήσει πολύ καθώς προσθέτουν στιλ και playful vibes.

Κάποια από τα επικρατέστερα γι' αυτήν την σεζόν είναι το lemon print. Ερχόμενο από την Ιταλική ριβιέρα και την μεσογειακή ομορφιά, έχει αγαπηθεί πολύ, τόσο από τις Ιταλίδες όσο και από fashion κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Ομολογουμένως είναι άκρως καλοκαιρινό και δείχνει τέλειο σε φωτογραφίες.

Ένα ακόμη που έχει κάνει αίσθηση εκτός από τα ρομαντικά φλοράλ, είναι το pie de poule print το οποίο θα δεις παρακάτω και ήρθε δυναμικά πριν από αρκετές δεκαετίες από τον οίκο Dior. 
Tα prints δίνουν πραγματικά άλλη αίσθηση, σε αυτήν την περίπτωση καλοκαιρινή (και όχι μόνο) και ανανεώνουν την διάθεση σου. Είναι η κατάλληλη επιλογή ειδικά αν έχεις βαρεθεί τα basic κομμάτια της ντουλάπας σου.

Πάμε να δούμε μερικά από αυτά...

print1.jpg

print5.jpg

print8.jpg

print6.jpg

print9.jpg

print7.jpg

Pie De Poule print

print3.jpg

print10.jpg

print4.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

Προτεινόμενα

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, μετά το διαζύγιο

Σε σχέση με επιχειρηματία μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση