Skip to main content

FASHION NEWS

Κιμονό για να εντάξεις στην συλλογή σου

Αν δεν το έχεις ήδη κάνει



Ένα από τα πολύ αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας είναι και τα κιμονό.
Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες έρχονται ξανά στην επιφάνεια προσθέτοντας στιλ και boho vibes στην εμφάνισή σου.

Φέτος χαρακτηριστικό των κιμονό που έχουν επικρατήσει είναι το μεταξωτό ύφασμά τους. Το μετάξι όπως είδαμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις είναι το απόλυτο ύφασμα του καλοκαιριού.

Τα κιμονό αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για την παραλία και τις πρωινές εμφανίσεις όσο και για τις βραδινές εξορμήσεις σου. Ανάλογα με τα χρώματα, το ύφασμα και το μοτίβο τους μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Για το βράδυ επίλεξε πιο έντονα και σκουρόχρωμα χρώματα και φυσικά μεταξωτά υφάσματα. Για την ημέρα και την παραλία προτίμησε κάτι πιο ανάλαφρο και κυρίως σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.

Τα κιμονό μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και σε επίσημες εκδηλώσεις. Τα έντονα χρώματα σε συνδυασμό με μεταξωτά υφάσματα δίνουν ένα luxurious αποτέλεσμα που πολλές το προτιμούν ακόμη και σε γάμους.

Εντυπωσιάζουν, τραβούν τα βλέμματα και ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα.
Φόρεσε λοιπόν την μπέρτα σου και φύγαμε…

kimono3.jpg

kimono2.jpg

kimono6.jpg

kimono5.jpg

kimono7.jpg

kimono8.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

Προτεινόμενα

CELEBS

Vivienne Jolie - Pitt: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πλάι στη μητέρα της

Η μικρή έχει αναλάβει χρέη συμπαραγωγού

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το σωστό timing: σύμπτωση ή καλός συγχρονισμός;

Πώς να διαβάζεις τα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν!