Skip to main content

FASHION NEWS

Fashionable κομμάτια που αρέσουν στον ανδρικό πληθυσμό

Κι ‘όμως γυναικεία μόδα και ανδρικό γούστο, κάπου συναντιούνται 



Νομίζω πως οι περισσότερες γυναίκες, όταν μας αρέσει κάτι πιο extravagant και όχι τόσο κλασσικό και basic, νομίζουμε ότι δεν θα αρέσει στους άντρες. Και κακώς τα ψέματα τα περίτεχνα και extravagant σχέδια δεν αρέσουν πολύ. Όμως, να που βρήκαμε κάποια όχι και τόσο συνηθισμένα και κλασσικά κομμάτια που από ότι φαίνεται οι άντρες έχουν μεγάλη αδυναμία. 

Pixel

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια σε αυτό το σημείο πως από την στιγμή που το ρούχο αρέσει σε εμάς και μας κάνει να αισθανόμαστε καλά και όμορφα δεν μας νοιάζει καθόλου τι νομίζουν οι άλλοι. Οπότε μη διστάζεις να δοκιμάζεις και τα πιο ‘’τρελά’’ τρεντς που σου αρέσουν και κερδίζουν το ενδιαφέρον σου.

With that being said, πάμε να δούμε τι τους αρέσει και δεν το περιμέναμε.


Γυαλιά μυωπίας. Τζάμπα παιδεύεσαι με τους φακούς επαφής. 
Επίλεξε ένα ποιοτικό ζευγάρι γυαλιών μυωπίας που θα σου πηγαίνει και φόρα του άφοβα ακόμη και σε βραδινές χαλαρές εξόδους.

Pixel

glasses.jpg

Δερμάτινο τζάκετ. Ίσως δεν είναι τόσο επίκαιρο καθώς είναι φθινοπωρινό/ χειμερινό κομμάτι αλλά δεν μπορούσα να μην το συμπεριλάβω καθώς πρόκειται για μεγάλη αδυναμία. (να προσθέσω εδώ και τις κάλτσες πάνω από το γόνατο).

leather.jpg

Midi φούστες. 

midi.jpg

Σακάκια. Γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά τα blazers...

blazer1.jpg

Backless tops. Ρούχα που αναδεικνύουν την πλάτη σου.

backless3.jpg

Boyfriend jeans. Εκτός από τα κολλητά παντελόνια, τα boyfriend jeans έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, δίνοντας ένα 'επιμελώς ατημέλητο' look.

boyfriend.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση