Skip to main content

FASHION NEWS

Dior Cruise 2023: Μετά το Καλλιμάρμαρο, ο γαλλικός οίκος θα παρουσιάσει τη νέα του συλλογή στη Σεβίλλη

Το show θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου



Ένα ταξίδι σε μια από τις ωραιότερες και πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου υπόσχεται να μας χαρίσει ο οίκος Dior, ο οποίος μετά το Καλλιμάρμαρο επιλέγει την ξεχωριστή και πανέμορφη Σεβίλλη για το επόμενο show του.

Pixel

Στις 16 Ιουνίου όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στην Plaza de España, όπου θα παρουσιάσει την Cruise 2023 συλλογή του. Η σύνδεση του οίκου με την Ισπανία χρονολογείται κάπου στη δεκαετία του 1950, όταν ο Monsieur Dior ονόμασε ένα από τα φορέματά του “Nuits d’Espagne” (1954) κι λίγα χρόνια αργότερα, το 1956, μία άλλη του δημιουργία ως “Bal à Séville”.

Η Maria Grazia Chiuri συνεχίζει την παράδοση και θα μεταφέρει την αίγλη του οίκου στην πλατεία αυτή η οποία αποτελεί έργο του αρχιτέκτονα Aníbal González, που τη δημιούργησε με αφορμή την Ιβηροαμερικανική Έκθεση του 1929.

Pixel

Με ένα ακόμα show σε φυσικό χώρο, ο οίκος Dior θα συνεχίσει την προσπάθεια για την αναδείξη της ιστορίας και της κληρονομιάς των χωρών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

Προτεινόμενα

CELEBS

Σωτήρης Κοντιζάς - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με casual look στο Κέντρο

Πού απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τους δύο σεφ;

SINGLES

Γιατί μπορεί ένας άντρας να το βάλει στα πόδια αφού κοιμηθεί μαζί σου;

Για να μη μείνεις με την απορία υπάρχουν 8 τουλάχιστον καλοί λόγοι

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, μετά το διαζύγιο

Σε σχέση με επιχειρηματία μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο