Skip to main content

FASHION NEWS

Ο Jacquemus παρουσίασε τη Fall/Winter 2022 συλλογή του με τίτλο «Le papier»

Παρακολούθησε το fashion show που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε βουνά αλατιού (βίντεο)



Τα πολυτελή brands μόδας ολοένα και πιο συχνά επιλέγουν να παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές σε ανοιχτούς χώρους, ακόμα και μέσα στην ίδια τη φύση, δίνοντας έτσι το μήνυμα μιας ακόμα μεγαλύτερης ελευθερίας και υπενθυμίζοντας μας πως στον κόσμο αυτό υπάρχουν πανέμορφα μέρη που αξίζει έστω και μια φορά να επισκεφτούμε.

Pixel

Μετά τη Χαβάη όπου παρουσίασε την συλλογή του για την Άνοιξη του 2022, ο Jacquemus επέλεξε τα αλμυρά βουνά του πάρκου Camargue στη Νότια Γαλλία και την Arles για τη Fall/Winter 2022 συλλογή του.

Το show ξεκίνησε το σούρουπο και οι καλεσμένοι μαγεύτηκαν από την εικόνα του τοπίου που έμοιαζε απόκοσμη: καθαρό νερό, παγωμένο αλάτι, λιλά ουρανός συνέθεσαν το παζλ για τη νέα συλλογή του Jacquemus.

Pixel

Το show ξεκίνησε με δύο άνδρες μοντέλα να αγκαλιάζονται και να χορεύουν. Έπειτα, μοντέλα κατέβηκαν από την κορυφή του βουνού φορώντας φορέματα και αέρινα πουκάμισα, ρούχα στο χρώμα της λινάτσας, shearling παλτό, puffer γιλέκα και cargo παντελόνια, αλλά και το νέο του sneaker Humara σε συνεργασία με τη Nike.

«Άρχισα να δουλεύω στη συλλογή με την εμμονή να ξαναρχίσω από το τίποτα, σαν μια λευκή σελίδα», δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής για τη νέα του συλλογή, η οποία ενθουσίασε τους πάντες.

Παρακολούθησε το fashion show:

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

Προτεινόμενα

FITNESS

Άσκηση και διατροφή – πριν και μετά τη γυμναστική

Ποιες τροφές σε βοηθάνε την ώρα της προπόνησης

CELEBS

Ιφιγένεια Τζόλα: Δείτε ενσταντανέ από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο!

Σωστή travel blogger η «Βασιλική» από τη Γη της Ελιάς