Skip to main content

FASHION NEWS

Heidi & Leni Klum: Μαμά και κόρη φωτογραφίζονται με τα νέα εσώρουχα της Intimissimi

Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια κάνουν το γύρο του διαδικτύου



Με παιχνιδιάρικη διάθεση, αυτοπεποίθηση και γεμάτες χαρά η Heidi Klum και η 18χρονη κόρη της Leni, πόζαραν στην κάμερα για τα νέα εσώρουχα του διάσημου και πολύ αγαπημένου brand Intimissimi.

Pixel

Στη νέα καμπάνια, μαμά και κόρη φορούν δαντελωτά εσώρουχα που αγκαλιάζουν όμορφα τη σιλουέτα και την αναδεικνύουν, κάνοντας κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική. Συγκεκριμένα, η Heidi φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο σετ με λουλουδάτα λευκά σχέδια, ενώ η Leni ένα μαύρο bralette με ασορτί εσώρουχο, τα οποία συνδύασε με μεταξωτό πουκάμισο.

Στα 18 της χρόνια η Leni Klum αποδεικνύει ότι το μήλο όντως κάτω από τη μηλιά θα πέσει, ενώ η μητέρα της Heidi εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της και την ασύγκριτη ομορφιά της.  

Pixel

https://www.instagram.com/p/CjlNCrzJXKC/

 

Το μακιγιάζ τους κινήθηκε σε απαλές, φυσικές αποχρώσεις που έδωσαν χρώμα υγείας και φρεσκάδα στο πρόσωπο τους, ενώ τα μαλλιά τους ήταν χτενισμένα σε απαλούς κυματισμούς και είχαν κίνηση.

https://www.instagram.com/p/CjiZdrssM66/

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε η Heidi οι δυο τους χορεύουν παιχνιδιάρικα μαζί στο στούντιο και φαίνεται να το απολαμβάνουν πολύ.

https://www.instagram.com/p/CjkB_DhDBiD/

Η Leni Klum είναι καρπός του σύντομου γάμου του supermodel με τον Ιταλό επιχειρηματία και επί χρόνια «αφεντικό» της Formula 1, Flavio Briatore.

 

 

 

cover photo credits @

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

Προτεινόμενα

CELEBS

Vivienne Jolie - Pitt: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πλάι στη μητέρα της

Η μικρή έχει αναλάβει χρέη συμπαραγωγού

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το σωστό timing: σύμπτωση ή καλός συγχρονισμός;

Πώς να διαβάζεις τα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν!