Skip to main content

FASHION NEWS

Η Chiara Ferragni φοράει το ωραιότερο blazer της άνοιξης

Ξέρουμε πού θα βρεις παρόμοιο για να δημιουργήσεις άψογα σύνολα



Η παγκοσμίου φήμης influencer και επιχειρηματίας, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα fashion & beauty icons των γυναικών. Οι εμφανίσεις της είναι πάντοτε κομψές και χαρακτηρίζονται από ένα girly και ταυτόχρονα sexy στιλ, ενώ συνήθως έχουν πολύ έντονα χρώματα.

Με ματιά στο Instagram της και τους στιλιστικούς της πειραματισμούς που είναι πάντοτε πετυχημένοι, θα σε πείσει για τα παραπάνω και σίγουρα θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τα κομμάτια εκείνα που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα σε κάνουν να νιώθεις ανανεωμένη κάθε σεζόν.

Για την άνοιξη του 2023, η Chiara Ferragni έχει ήδη κάνει την καλύτερη επιλογή. Έχει προσθέσει στα καθημερινά looks της το απόλυτο κομμάτι της εποχής που δεν είναι άλλο από το blazer. Ένα χαλαρό και άνετο σακάκι το οποίο προσθέτει πόντους κομψότητας και στιλ, ενώ σε προστατεύει από το κρύο.

Η Chiara Ferragni όμως δεν φόρεσε ένα όποιο κι όποιο blazer αλλά επέλεξε baby blue χρώμα, που είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

blazerkiara

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην ψάξουμε για να βρούμε ένα παρόμοιο blazer, το οποίο είναι προσιτό και μπορείς να το κάνεις δικό σου για να δημιουργήσεις, αντλώντας έμπνευση από την αγαπημένη influencer, καλαίσθητα σύνολα!

 

ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΜΕΣΑΤΟ ΜΠΛΕΪΖΕΡ, ZARA

babyblueblazerspringzara

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του