Skip to main content

FASHION NEWS

Χρυσές σφαίρες: Δες τις 10 πιο ακαταμάχητες εμφανίσεις της βραδιάς!

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, ομορφιά και αστραφτερές haute couture δημιουργίες! 



Οι 81ες ετήσιες Χρυσές Σφαίρες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Beverly Hills, με παρουσιαστή τον κωμικό Jo Koy. Η βραδιά, γεμάτη λάμψη, υπέρλαμπρες παρουσίες, φώτα και κόκκινα χαλιά, τιμά τα επιτεύγματα της χρονιάς τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση και ξεκινά μια πολυαναμενόμενη σεζόν βραβείων συνοδευόμενη από εντυπωσιακές fashion δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως. 

Η ταινία Barbie και η Succession οδηγούν τη βραδιά με εννέα υποψηφιότητες η καθεμία, με τον Oppenheimer να έρχεται δεύτερος με οκτώ. Άλλοι σημαντικοί παίκτες της βραδιάς φυσικά οι Killers of the Flower Moon, το Poor Things, Past Lives και The Bear.

 Αυτή είναι η πρώτη τελετή μετά τη διάλυση της Ένωσης Ξένων Τύπου του Χόλιγουντ πέρυσι. Τώρα ο θεσμός θα παρουσιαστεί από το Ίδρυμα Golden Globe, το οποίο αποτελείται από την Elridge Industries και την Dick Clark Productions.

Οι Χρυσές Σφαίρες φαίνεται πως γράφουν επίσης ιστορία με την ενσωμάτωση μιας ολοκαίνουργιας κατηγορίας: Cinematic και Box Office Achievement. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το νέο βραβείο τιμά ταινίες υψηλού εισοδήματος μερικές από τις οποίες διαφορετικά δεν θα λάμβαναν αυτά τα περίφημα βραβεία. Υποψήφιοι για τη νέα αυτή κατηγορία οι Taylor Swift: The Eras Tour, John Wick: Chapter 4, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1, Spider-Man: Across the Spider-Verse και The Super Mario Bros. 

Το κόκκινο χαλί του θεσμού υπήρξε επίσης σκηνή πολλών εμβληματικών στιγμών μόδας όλα αυτά τα χρόνια. Ας θυμηθούμε το κοστούμι με ρίγες της Τζούλια Ρόμπερτς το 1991, ή το Gucci φόρεμα με φτερά από παγώνι της Nicole Kidman το 2005, καθώς και το τριαντάφυλλο της Natalie Portman, μια αξέχαστη δημιουργία των Viktor & Rolf in La2. 

Τα highlights της χρονιάς περιελάμβαναν το κρυστάλλινο αραχνοΰφαντο φόρεμα της Jessica Chastain από τον Oscar de la Renta, τη Rihanna με ένα ογκώδες Schiaparelli, το Prada maternity look της Hillary Swank και το κοστούμι της Emma D'Arcy από τα Acne Studios. Και πολλά ακόμα που αξίζει να μοιραστούμε μαζί σου! 

Παρακάτω, διαλέξαμε τις πιο ακαταμάχητες παρουσίες της βραδιάς. Νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μας!

 

Photo Credits: Getty Images  

Η Margot Robbie με Giorgio Armani.

Photo Credits: Getty Images

Η Jennifer Lopez με Nicole + Felicia Couture.

Photo Credits: Getty Images

Η Taylor Swift με Gucci.

Photo Credits: Getty Images

Η Rosamund Pike με Dior.

Photo Credits: Getty Images

Η Dua Lipa με Schiaparelli.

Photo Credits: Getty Images

Η Emma Stone με Louis Vuitton.

Photo Credits: Getty Images

Η Jennifer Aniston. 

Photo Credits: Getty Images

Η Natalie Portman με Dior. 

 

Photo Credits: Getty Images

Η Meryl Streep. 

Photo Credits: Getty Images

Η Kate Beckinsale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.