Skip to main content

FASHION RADAR

5 φορές που η Kate Middleton μας θύμισε την πριγκίπισσα Diana

Να από πού εμπνέεται η Kate για τις εμφανίσεις της!


Κέλλυ Νόβακ

Η πριγκίπισσα Diana ίσως να είναι και η μόνη γαλαζοαίματη που όλος ο κόσμος λάτρεψε ανιδιοτελώς. Αυτό μέχρι που γνωρίσαμε την αξιολάτρευτη Kate Middleton. Εκπέμπει και αυτή, την ίδια ευγενική και καλοσυνάτη φύση που είχε και η Diana, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πολύς κόσμος την λατρεύει. Βέβαια, υπάρχει ένας ακόμη λόγος.

Η ίδια έχει «στεφτεί» αρκετές φορές από τα Μέσα, ως μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου. Μπορεί κανείς να αναρωτηθεί από που αντλεί αυτή την έμπνευση για τα συνεχώς επιτυχημένα σύνολά της. Την απάντηση στην δίνω εγώ: από την πριγκίπισσα Diana. Η Kate φαίνεται να αποτίει συχνά φόρο τιμής στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα μέσα από τα fashionable σύνολά της, και το κάνει με τον πιο διακριτικό τρόπο. Απόδειξη οι παρακάτω εμφανίσεις.

Θα δεις και εσύ ότι υπάρχει όντως μια σαφής επιρροή της Kate από την Diana, κάτι που ενώ θα μπορούσε να θεωρηθεί μεμπτό, τελικά λειτουργεί προς όφελός της. Δεν ξέρουμε για πιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό -μπορεί να θέλει να αποδείξει ότι φέρει τα ίδια προτερήματα με την Diana, μπορεί και όχι. Όπως και να έχει ενδυματολογικά τουλάχιστον εμείς με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να θαυμάσουμε και τις εμφανίσεις των δύο, βλέποντας πώς η μόδα –ακόμη και παλαιότερων δεκαετιών-, μπορεί να επηρεάσει και να εμπνεύσει τους νεότερους. 

5times-kate-looked-like-diana-01.jpg 5times-kate-looked-like-diana-02.jpg 5times-kate-looked-like-diana-03.jpg 5times-kate-looked-like-diana-04.jpg 5times-kate-looked-like-diana-05.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

FASHION RADAR

Spring Alert: Τι να βάλεις άμεσα στην ντουλάπα σου για να υποδεχτείς την Άνοιξη!

Κάνε χώρο για τα πιο βασικά items της φετινής σεζόν! 

FASHION RADAR

Η Emily Ratajkowski πήρε «ρίσκο» με το υπέροχο φόρεμα που φόρεσε στο Vanity Fair Oscar Party

Η Emily Ratajkowski δεν φοβήθηκε ποτέ να εντυπωσιάσει στο κόκκινο χαλί.

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια