Skip to main content

FASHION RADAR

Η Erykah Badu έχει εμμονή με τα καπέλα

The higher, the better!


Κέλλυ Νόβακ

David Bowie, Prince, Grace Jones, Rihanna, Erykah Badu. Νομίζω αυτά είναι 5 απόλυτα (fashion) icons, κατά την γνώμη μου πάντα. Όχι με σειρά προτεραιότητας. ΟΚ, ίσως η RiRi να βρίσκεται τελευταία στην λίστα, ως νεότερη, και με τους ανθρώπους αυτούς πριν από εκείνη, να έχουν ήδη πρωτοπορήσει, όχι μόνο στο στιλ, αλλά και σε πολλά άλλα.

Παρόλα αυτά, τελευταία δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την Badu. Είμαι κολλημένη στο προφίλ της στο Instagram, περιμένοντας κάθε φόρα ένα νέο της post, μια νέα της εμφάνιση, look, κάτι. Έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που την «γνωρίσαμε» και η ίδια παραμένει να έχει αυτό τον ίδιο εκκεντρικό χαρακτήρα που είχε πάντα.

Μη με παρεξηγείς, την αγαπώ γι’ αυτό. Είναι μέρος της, αυτή η εκκεντρικότητα. Είναι αυθεντική. Δεν το κάνει για τα likes ή για τα 15 λεπτά δημοσιότητας. Ποτέ δεν το έκανε αυτό, γι’ αυτό και είναι αυτή που είναι, έχει την καριέρα που έχει και γι’ αυτό μέχρι και σήμερα όλα τα περιοδικά μόδας, όλοι οι σχεδιαστές πίνουν νερό στο όνομά της.

Κάνει πάντα κάτι παραπάνω από απλά, εκκεντρικές εμφανίσεις. Είναι σχεδόν ιδιοφυείς οι εμφανίσεις της. Έχουν υπόβαθρο και φυσικά το “wow” στοιχείο. Τα πάει καλά και με τα αξεσουάρ πάντως, και αυτά αποτελούσαν και αποτελούν πάντα βασικό στοιχείο των εμφανίσεών της.

Ένα από τα αγαπημένα της; Τα καπέλα. The higher, the better. Λες να θέλει να φτάσει τα… θεία με τα ψηλά καπέλα της; Δεν ξέρω τι προσπαθεί τελικά να κάνει, σημασία έχει λίγη εξάλλου. Το θέμα είναι ο «εθισμός» της σε αυτά, όπου καταλαβαίνω ότι είναι και το μυστικό της για… ab-normal και εξαιρετικές εμφανίσεις.

Με αφορμή τα avant-garde, 4 διαφορετικά καπέλα που φόρεσε πριν ένα περίπου μήνα, όταν παρουσίασε τα Soul Train Awards, κάνω μια μίνι αναδρομή στα καλύτερα που έχει φορέσει ανά τα χρόνια. Enjoy.
 

10hats_erykahbadu_01.jpg10hats_erykahbadu_02.jpg10hats_erykahbadu_03.jpg10hats_erykahbadu_04.jpg10hats_erykahbadu_05.jpg10hats_erykahbadu_06.jpg10hats_erykahbadu_07.jpg10hats_erykahbadu_08.jpg10hats_erykahbadu_09.jpg10hats_erykahbadu_10.jpg10hats_erykahbadu_11.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Spring Alert: Τι να βάλεις άμεσα στην ντουλάπα σου για να υποδεχτείς την Άνοιξη!

Κάνε χώρο για τα πιο βασικά items της φετινής σεζόν! 

FASHION RADAR

Η Emily Ratajkowski πήρε «ρίσκο» με το υπέροχο φόρεμα που φόρεσε στο Vanity Fair Oscar Party

Η Emily Ratajkowski δεν φοβήθηκε ποτέ να εντυπωσιάσει στο κόκκινο χαλί.

FASHION RADAR

Όλες οι hot εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2024

Και στη μεγάλη χθεσινή βραδιά πρωταγωνίστησαν υπέροχα φορέματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;