Η Erykah Badu έχει εμμονή με τα καπέλα - AllYou.gr

Search

Η Erykah Badu έχει εμμονή με τα καπέλα

The higher, the better!

> STAR STYLE ::
25 Δεκεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

David Bowie, Prince, Grace Jones, Rihanna, Erykah Badu. Νομίζω αυτά είναι 5 απόλυτα (fashion) icons, κατά την γνώμη μου πάντα. Όχι με σειρά προτεραιότητας. ΟΚ, ίσως η RiRi να βρίσκεται τελευταία στην λίστα, ως νεότερη, και με τους ανθρώπους αυτούς πριν από εκείνη, να έχουν ήδη πρωτοπορήσει, όχι μόνο στο στιλ, αλλά και σε πολλά άλλα.

Παρόλα αυτά, τελευταία δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την Badu. Είμαι κολλημένη στο προφίλ της στο Instagram, περιμένοντας κάθε φόρα ένα νέο της post, μια νέα της εμφάνιση, look, κάτι. Έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που την «γνωρίσαμε» και η ίδια παραμένει να έχει αυτό τον ίδιο εκκεντρικό χαρακτήρα που είχε πάντα.

Μη με παρεξηγείς, την αγαπώ γι’ αυτό. Είναι μέρος της, αυτή η εκκεντρικότητα. Είναι αυθεντική. Δεν το κάνει για τα likes ή για τα 15 λεπτά δημοσιότητας. Ποτέ δεν το έκανε αυτό, γι’ αυτό και είναι αυτή που είναι, έχει την καριέρα που έχει και γι’ αυτό μέχρι και σήμερα όλα τα περιοδικά μόδας, όλοι οι σχεδιαστές πίνουν νερό στο όνομά της.

Κάνει πάντα κάτι παραπάνω από απλά, εκκεντρικές εμφανίσεις. Είναι σχεδόν ιδιοφυείς οι εμφανίσεις της. Έχουν υπόβαθρο και φυσικά το “wow” στοιχείο. Τα πάει καλά και με τα αξεσουάρ πάντως, και αυτά αποτελούσαν και αποτελούν πάντα βασικό στοιχείο των εμφανίσεών της.

Ένα από τα αγαπημένα της; Τα καπέλα. The higher, the better. Λες να θέλει να φτάσει τα… θεία με τα ψηλά καπέλα της; Δεν ξέρω τι προσπαθεί τελικά να κάνει, σημασία έχει λίγη εξάλλου. Το θέμα είναι ο «εθισμός» της σε αυτά, όπου καταλαβαίνω ότι είναι και το μυστικό της για… ab-normal και εξαιρετικές εμφανίσεις.

Με αφορμή τα avant-garde, 4 διαφορετικά καπέλα που φόρεσε πριν ένα περίπου μήνα, όταν παρουσίασε τα Soul Train Awards, κάνω μια μίνι αναδρομή στα καλύτερα που έχει φορέσει ανά τα χρόνια. Enjoy.
 

10hats_erykahbadu_01.jpg10hats_erykahbadu_02.jpg10hats_erykahbadu_03.jpg10hats_erykahbadu_04.jpg10hats_erykahbadu_05.jpg10hats_erykahbadu_06.jpg10hats_erykahbadu_07.jpg10hats_erykahbadu_08.jpg10hats_erykahbadu_09.jpg10hats_erykahbadu_10.jpg10hats_erykahbadu_11.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!