Skip to main content

FASHION RADAR

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Το ονειρικό φόρεμα που ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί

Μια custom made δημιουργία με floral print με την υπογραφή Ελληνίδας σχεδιάστριας



Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας έγινε το απόλυτο «place to be» αυτές τις μέρες, με διάσημους celebrities να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί με haute couture δημιουργίες. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρέθηκε και η Ελληνίδα σχεδιάστρια, Vassia Kostara, η οποία έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω της με την εμφάνισή της.

Pixel

Η Vassia Kostara έλαμψε μέσα στην εντυπωσιακή custom made δική της δημιουργία, μία μακριά τουαλέτα με ουρά, σέξυ ντεκολτέ και ανοικτή πλάτη, στο χαρακτηριστικό floral print που θα πρωταγωνιστήσει στην νέα συλλογή…και όπως φαίνεται, μετά τις αντιδράσεις των followers της στο Instagram, θα κάνει θραύση σε λίγο καιρό που θα είναι διαθέσιμη η συλλογή.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια συμπλήρωσε την εμφάνισή της με λεοπάρ ψηλά πέδιλα -mules (άλλο ένα trademark print που θα χαρακτηρίσει την νέα συλλογή) και ένα κίτρινο clutch Saint Laurent, δίνοντας μία αρμονική χρωματιστή πινελιά στο colorful και σωστά ζυγισμένο σύνολο.

Pixel

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της εμφάνισής της επιμελήθηκε ο διάσημος hairstylist με την καταξιωμένη ομάδα του, Beppe D’ Elia, ο οποίος έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου της μόδας, όπως είναι η Editor-In-Chief της Αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, τα γνωστά μοντέλα Gigi & Bella Hadid και Kaia Gerber και η αγαπημένη fashion blogger-influencer, Leonie Hanne.

vassiadress

Πριν την άφιξή της στην Βενετία, η Vassia Kostara είχε εγκαινιάσει ένα νέο εντυπωσιακό κούρεμα με curtain αφέλειες (επιρροές από Brigitte Bardot), δια χειρός Νικόλα Βιλλιώτη, και ο Beppe D’Elia δημιούργησε πάνω σε αυτό το hairstyle look, φτιάχνοντας ένα κομψό σινιόν με κόκκινα τριαντάφυλλα πλεγμένα στο μαλλί.

Εμείς λατρέψαμε την εμφάνισή της, εσύ;

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Mismatched Shoes: Κάν’ το σαν την Carrie-Sarah Jessica Parker

Τα αταίριαστα παπούτσια της Sarah Jessica Parker είναι ένας φόρος τιμής στην Carrie Bradshaw

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο