Skip to main content

FASHION RADAR

Λατρεύεις τα looks της Lily Collins στη σειρά Emily in Paris; Εδώ θα βρεις όση έμπνευση χρειάζεσαι για να τα αντιγράψεις

Κι όμως υπάρχει ένα account για όλες τις φανς



Η τρίτη σεζόν της σειράς Emily in Paris μας έχει πάρει τα μυαλά, όπως έγινε και με τους προηγούμενους κύκλους της και πώς άλλωστε θα γινόταν διαφορετικά, αφού μιλάμε πάλι για έρωτα, υπερφανταστική μόδα και ομορφιά στην πόλη του Φωτός.

Pixel

Και σε αυτόν τον κύκλο, η γλυκύτατη Emily ή όπως είναι το πραγματικό όνομα της ηθοποιού, Lily Collins, μας έχει συνεπάρει με τις στιλιστικές της επιλογές. Εκπληκτικά outfits, έντονα χρώματα, παιχνιδιάρικοι συνδυασμοί συνθέτουν το παζλ των πιο σικ εμφανίσεων που μπορεί να δει κανείς αυτή την περίοδο στη μικρή οθόνη. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τα looks των δύο φιλενάδων της, Mindy και Camille.

Έχεις λοιπόν λατρέψει κάποια αν όχι όλα τα looks αυτών των ηθοποιών και αναρωτιέσαι πώς μπορείς και εσύ να τα «υιοθετήσεις» για να πας το στιλ σου σε άλλο level. Η απάντηση έρχεται μέσα από ένα account στο Instagram που είναι αφιερωμένο σε αυτά τα looks και εκεί μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες για τα ρούχα και τα αξεσουάρ των σταρς.

Pixel

https://www.instagram.com/p/Cm_wZNZLUXc/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b6bd4536-aa7b-4dc0-a805-04d5433b5329

 

Στο συγκεκριμένο account παρουσιάζονται τα items που επιλέγει η costume designer Marilyn Fitoussi, αλλά και το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε ρούχο ή αξεσουάρ. Τέλειο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @lilyjcollins

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Mismatched Shoes: Κάν’ το σαν την Carrie-Sarah Jessica Parker

Τα αταίριαστα παπούτσια της Sarah Jessica Parker είναι ένας φόρος τιμής στην Carrie Bradshaw

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου