Skip to main content

FASHION RADAR

Ξέρουμε πού θα βρεις τις αγαπημένες (και πιο οικονομικές) Mary Janes των διασήμων

Είναι οι γόβες που πρέπει να έχεις φέτος στην κατοχή σου



Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην σε ενθουσιάζουν, όμως οι Mary Janes είναι οι γόβες των οποίων η δημοφιλία έχει εκτοξευτεί αυτή τη χειμερινή σεζόν. Stars και fashion icons ανάμεσα τους η Camille από την επιτυχημένη σειρά «Emily in Paris» τις φορούν ανελλιπώς και δημιουργούν luxury εμφανίσεις που κάθε γυναίκα θα ζήλευε.

Pixel

Ένας από τους λόγους για τους οποίους τα συγκεκριμένα υποδήματα είναι τόσο αγαπητά είναι το γαλλικό brand Nodaleto, με τις διάσημες να το προτιμούν και να γίνονται φανς του. Την ίδια λατρεία για τις Mary Janes έχουν και οι influencers του εξωτερικού, οι οποίες τις θεωρούν το “It” παπούτσι της σεζόν.

Θα μου πεις, ωραία τα γράφεις αλλά τα €690 των συγκεκριμένων είναι too much για το πορτοφόλι μας και έχεις ένα δίκιο, εκτός αν έχεις μαζέψει αυτά τα χρήματα για να κάνεις την επένδυση. Ωστόσο, αν δεν διαθέτεις αυτό το ποσό, σου έχουμε την καλύτερη εναλλακτική πρόταση. Είναι ό,τι πιο κομψό και οικονομικό και έχει την υπογραφή της εταιρείας Marks & Spencer. Κοστίζουν 69,99 ευρώ, μπορείς να τις βρεις σε μαύρο αλλά και απαλό λευκό χρώμα και έχουν φιάπα.

Pixel

marksspencermaryjanes

 

Αναρωτιέσαι πώς να τις φορέσεις; Φυσικά, με jeans, με παντελόνι με καμπάνα, με φόρεμα αλλά και φούστα όπως και με σορτς και καλσόν. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι και μπορούν να γίνουν πολύ παιχνιδιάρικοι με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @lucywilliams02

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Mismatched Shoes: Κάν’ το σαν την Carrie-Sarah Jessica Parker

Τα αταίριαστα παπούτσια της Sarah Jessica Parker είναι ένας φόρος τιμής στην Carrie Bradshaw

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου