Skip to main content

FASHION RADAR

Είναι η JLo η επιτομή του preppy look;

Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση όργωσε τους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς!



Σίγουρα θα έχεις ακούσει διάφορους νέους ορισμούς στυλ που κατακλύζουν τη μόδα τελευταία. Κάτι το bikercore, το barbiecore , το balletcore πολλά ρε παιδί μου και πως να τα παρακολουθήσεις όλα; Ωστόσο υπάρχει κάτι νέο το Dweeb Chic. Το ήξερες;

Είναι αυτό το στυλ που παραπέμπει σε απουσιολόγο, φοιτήτρια οικιακής οικονομίας ή βιβλιοθηκάριο.. Και σίγουρα μια από τις περσόνες που δεν περίμενα ποτέ να δω έτσι είναι η JLo. Η Λατίνα σταρ με το εκρηκτικό και σέξι ταμπεραμέντο περπάτησε στους δρόμους του Μπεβερλι Χιλς με ένα preppy college look που δεν θύμιζε σε τίποτα τον εαυτό της και αν και παράξενο, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε ότι ηταν η επιτομή της κομψότητας. Φορούσε ένα γκρι πουλόβερ με v λαιμόκοψη, ασορτί παντελόνι στις ίδιες αποχρώσεις και μαύρα τετράγωνα γυαλιά. Το ντύσιμο της θα μπορούσε να θεωρηθεί basic αλλά σε καμία περίπτωση. Θα της αποδώσουμε τα μέγιστα credits αφού αυτό που ξεχωρίζει την τάση αυτή σε σχέση με το απλό βασικό ντύσιμο, είναι η έμφαση στα πολυτελή υλικά και τα κομμάτια υψηλής ποιότητας. 

Photo Credits: @ Backgrid

Αναλύοντας περαιτέρω το look τόσο το πουλόβερ με τη λαιμόκοψη όσο και το καλοραμμένο παντελόνι της προέρχονται από ένα brand που λατρεύει τους A-listers και σίγουρα κοστίζουν μια μικρή περιουσία. Επιλέγοντας ένα πουλόβερ πάνω από ένα καθαρό λευκό πουκάμισο με κουμπιά και μανσέτες, είναι μια κίνηση ματ που χαρίζει μια χαλαρή αίσθηση σε μια busy μέρα. Τα αθλητικά που συνδύασε με το σύνολό της ήταν του οίκου Alexander Mcqueen και η τσάντα της μια εμβληματική Birkin bag του οίκου Hermes. To καθώς preppy outfit ολοκλήρωσε, με μαύρα τετράγωνα γυαλιά Tom Ford και χοντρούς χρυσούς κρίκους.

Η τάση προωθεί εύκολο all day ντύσιμο με πιο διαχρονικά κομμάτια από εκλεκτά υλικά. Δίνει σημασία στην ποιότητα και όχι τόσο στον fancy χαρακτήρα. Το preppy look είναι μια επιστροφή στα look με αυτοπεποίθηση και σε μια γκαρνταρόμπα με items που θα βάλεις και του χρόνου. Είναι ένα ιδανικό look για εσένα που είσαι όλη μέρα στο δρόμο και αναζητάς κομψότητα, άνεση και class. 

Το ερώτημα λοιπόν είναι. Είναι η JLo η επόμενη σπασίκλας της μόδας; Ακόμα και έτσι να είναι, αυτό που έχει αποδείξει με τις επιλογές της τα τελευταία χρόνια είναι πως έχει εξαιρετικό γούστο και δεν το τσιγκουνεύεται. Θυμήσου τα 3 νυφικά στο γάμο της με τον Ben Affleck..Για να δημιουργήσεις ένα αντίστοιχο look σαν της hot superstar, επέλεξε ένα πλεκτό στο χρώμα του καπνού και ασορτί παντελόνι, classy αθλητικά, super hot αξεσουάρ και είσαι έτοιμη να πάρεις τους καλύτερους βαθμούς στο στιλ! 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

CELEBS

Μάρα Ζαχαρέα: Oι εξωτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μαρόκο

«Ταξίδια… Το παράθυρο του νου στον κόσμο», έγραψε στο instagram