Skip to main content

FASHION RADAR

Kate Middleton: Με royal green, κάνει την απόχρωση την απόλυτη τάση της σεζόν!

The royal green φλερτάρει έντονα με την γκαρνταρόμπα σου! 



Όπως αποδεικνύεται με μια σειρά από εμφανίσεις της Πριγκίπισσας της Ουαλίας που προτιμάει πράσινα outfit τόσο σε πιο casual αλλά και άκρως επίσημες εμφανίσεις, ναι το πράσινο είναι το επόμενο royal χρώμα που θα αντικαταστήσει το εμβληματικό μπλε που μέχρι τώρα σήκωνε τον τίτλο του βασιλικού χρώματος με επίσημη ονομασία royal blue. Το στυλ της Κέιτ Μίντλετον όπως έχουμε πει και σίγουρα θα ξαναπούμε είναι αγαπημένο, ενώ όλα τα items που επιλέγει να φορέσει απλησίαστα αλλά και προσιτά ξεπουλούν σχεδόν αμέσως. 

Photo Credits: @GettyImages

Ωστόσο το πράσινο είναι το it χρώμα που όπως φαίνεται θα φορεθεί πολύ! Τόσο στις πιο βαθιές αποχρώσεις του όσο και στις πιο ανοιχτές. 

Το αγαπημένο κορίτσι της Βρετανίας που μέσα σε μια νύχτα μεταμορφώθηκε στην επόμενη βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, εμφανίστηκε πρόσφατα για ακόμα μια φορά με ένα βασιλικό πράσινο blazer και ασορτί παντελόνι στο χρώμα του πολύτιμου σμαραγδιού, αποδεικνύοντας ότι το πράσινο είναι το χρώμα της σεζόν, και το θέλουμε όλες! 

Photo Credits: @GettyImages

Στο πιο πρόσφατο ταξίδι της στο Λίντς, όπου συνάντησε κατασκευαστές κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και έμαθε για την ιστορία και τη διαδικασία της κλωστοϋφαντουργίας, η Κέιτ έδειξε ότι ξέρει ακόμα μια φορά να εντυπωσιάζει με το ντύσιμό της και την παρουσία της. Κι ενώ η πρόσφατη ανανέωση των μαλλιών της δεν πέρασε απαρατήρητη, ωστόσο το ακαταμάχητο χρώμα του outfit έγινε ο κρυφός πόθος για τα επόμενα ντυσίματα του χειμώνα.

Συνδυάζοντας το look με ασορτί πράσινες σουέτ γόβες και χρυσά κοσμήματα, δημιούργησε ένα total royal green combo με το πράσινο να γίνεται το αγαπημένο μας χρώμα για φέτος. Κομψό, αριστοκρατικό, πολυτελές και θηλυκό, είναι αυτό που δεν πρέπει να λείψει από την γκαρνταρόμπα μας.  

Όπως φαίνεται κάνοντας ένα πρόσφατο rewind στις εμφανίσεις της, η Πριγκίπισσα δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνεται στη μαγεία της κομψότητας του. Το royal πράσινο εντοπίσαμε στις εξόδους της καλοκαιρινής σεζόν, από το Wimbledon, μια βόλτα με την άμαξα, όσο και μια φρέσκια επιλογή για all day casual ντύσιμο τις πιο ηλιόλουστες μέρες. Τώρα που ο χειμώνας είναι στο κατώφλι μας, οι σκούρες,αποχρώσεις του πράσινου επιστρέφουν και αποδεικνύουν πως είναι απαραίτητο να το εντάξουμε στην ντουλάπα μας τώρα. 

Photo Credits: @StephenLock/ i-images

Φορώντας ένα σμαραγδί πράσινο φόρεμα με μανίκια δια χειρός Roland Mouret καθώς και ένα πράσινο σακάκι φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, είναι εξαιρετικά προφανές ότι το πράσινο είναι το χρώμα της, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τόσο της επίσημης όσο και της πιο καθημερινής  γκαρνταρόμπας της. 

Κι επειδή όπως πάντα κάθε της στιλιστική κίνηση είναι λατρεμένη και πολλά υποσχόμενη,είμαι σίγουρη πως έχετε ήδη φύγει για να βρείτε τον δικό σας πράσινο θησαυρό που θα αναβαθμίσει για φέτος τα σύνολα που βρίσκονται ήδη στην ντουλάπα σας. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του