Skip to main content

FASHION RADAR

Dakota Johnson: Δες γιατί το LBD είναι η άμεση fashion επ-ένδυσή σου!

Wanna be on top; Pick the right dress!



Δεν μπορείς ποτέ να αποτύχεις φορώντας το σωστό μικρό μαύρο φόρεμα, και η Dakota Johnson απέδειξε ακριβώς αυτό όταν έκανε την εμφάνισή της στο Μιλάνο το περασμένο καλοκαίρι με το δικό της εντυπωσιακό LBD.

Στις 5 Ιουλίου, η όμορφη ηθοποιός των 50 αποχρώσεων παρευρέθηκε στον εορτασμό της 160ης επετείου για την ιταλική μάρκα ποτών Martini.  Για την εκδήλωση, η Ντακότα φόρεσε ένα μαύρο αυστηρό αλλά και σέξι στράπλες φόρεμα Versace που αγκάλιαζε το σώμα, με ασορτί γόβες του ίδιου οίκου, τονίζοντας το σύνολο με  ένα χοντρό διαμαντένιο βραχιόλι, σκουλαρίκια Bulgari, καθώς και ένα πολύχρωμο δαχτυλίδι. 

Το στενό της midi φόρεμα είχε μια λωρίδα από μαύρο ύφασμα με ένα ασημένιο μενταγιόν Medusa στο κέντρο του μπούστου, το οποίο τυλιγόταν γύρω από την πλάτη της, δημιουργώντας δύο μικρά κοψίματα κάτω από τα χέρια της. Τα σκούρα καστανά μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες ενώ ένα ηλιοκαμένο μακιγιάζ με ροδακινί ρουζ, μπρονζέ σκιά ματιών με πολύ μαύρο eyeliner και απαλά ροζ χείλη ολοκλήρωναν μοναδικά το look της. 

Οι θαυμαστές της ηθοποιού του Persuasion δείχνουν πάντα να εντυπωσιάζονται τόσο από τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί όσο και με τις street style εμφανίσεις της, ωστόσο με αυτό το breathtaking LBD έκοψε ανάσες στο πέρασμά της. Δεν είναι τυχαίο που περιμένουν καρτερικά το επόμενό της βήμα, την επόμενη παρουσίαση, μια ακόμα ακαταμάχητη εμφάνιση για πολύ συζήτηση και πολλά αναμμένα φλας. 

Αν δεν έχεις βρει ακόμα το δικό σου μαύρο φόρεμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε λαμπερή περίσταση, πρέπει άμεσα να το βρεις. Οι επιλογές πάρα πολλές, ωστόσο επένδυσε σε ένα στενό μαύρο φόρεμα με όμορφο μήκος που ταιριάζει στη δική σου σιλουέτα, basic γραμμή για να μη φεύγει ποτέ από τη μόδα και να μπορείς να παίζεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ ανάλογα τη διάθεσή σου. Οχι το μαύρο φόρεμα δεν είναι απλά ένα ακόμα μαύρο βαρετό φόρεμα. Αυτό θα ήταν το λιγότερο ιεροσυλεία! Το LBD είναι ιδέα. Είναι η επιτομή του sexyness, της κομψότητας και της χλιδής. Είναι ο απαραίτητος καμβάς κάθε γυναίκας που θα δημιουργήσει την τέλεια fashion εικόνα. Λίγο πριν τις γιορτές το μικρό μαύρο φόρεμα πρέπει να μπει στη ντουλάπα σου! Κάνε χώρο!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του