Skip to main content

FASHION RADAR

Margot Robbie: Με perfect layering λανσάρει το πιο cool office look.

Η Margot Robbie δεν είναι στην πραγματικότητα το ροζ κορίτσι όπως η Barbie που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία.



Στην καθημερινότητα το look της για την ακρίβεια δεν περιέχει τίποτα το ροζ και αστραφτερό. Αντιθέτως είναι λάτρης των αυστηρών και ελαφρώς συντηρητικών γραμμών και των διαχρονικών κομματιών. Συμβουλευόμενη σχεδόν πάντα τον προσωπικό της στυλίστα Andrew Mukamal, εντυπωσιάζει με μια cool εμφάνιση, ωδή στο τέλειο all day layering.

Με τη εμφάνισή της, η εκθαμβωτικά όμορφη αυστραλέζα ξανθιά πρωταγωνίστρια, παραδίδει μαθήματα στυλ και των πιο hot τάσεων της μόδας, συνδυάζοντας τα βασικά στοιχεία του φθινοπώρου όπως ένα μεγάλο μπλέιζερ, ένα εφαρμοστό tank top και ένα λευκό πουκάμισο με  κουμπιά και ένα wide leg τζιν παντελόνι σε συνδυασμό με μαύρα μυτερά μποτάκια. 

Το look της κλασικό και με μια νότα χαλαρής νοσταλγίας εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '90, που απογειώνεται με την προσθήκη μιας μαύρης δερμάτινης τσάντας χειρός και retro γυαλιών ηλίου cat-eye.  

Αν ταυτίστηκες με το συγκεκριμένο look φέρτο στα μέτρα σου με κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Σέταρε το τζιν εναλλακτικά με ένα απλό πλεκτό ή cotton μπλουζάκι και αξεσουάρ όπως χρυσά κοσμήματα.

Αν αγαπάς τα τζην όπως θα ξέρεις ήδη ένα δεν είναι ποτέ αρκετό, οπότε επένδυσε σε διάφορες γραμμές και διάφορες υφές μένοντας σταθερή στο κλασικό διαχρονικό μπλε και κάνοντας εναλλακτικούς καθημερινούς συνδυασμούς. Το look αυτό είναι ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου χάρη στη δυναμική και την ευελιξία της τάσης του layering. 

Όσον αφορά το τοπ προτίμησε μερικές προσθήκες για τη γκαρνταρόμπα σου σε λευκό χρώμα, με ρίγες ή στο γαλάζιο του ουρανού (είναι trend θα το δεις παντού) τα οποία θα συνδυάσεις με μπλέιζερ και πουλόβερ. Χώρισέ τα σε κατηγορίες και πάιξε ανάλογα τις περιστάσεις έχοντας κάποια για το καθημερινό ντύσιμο στο γραφείο, μερικά για στιλάτες βόλτες στην πόλη και άλλα για το σαββατοκύριακο. 

Εάν επιλέξεις να κάνεις αγορές για να στήσεις ένα look σαν αυτό, να είσαι σίγουρη πως τα χρήματά σου θα πιάσουν τόπο. Τα κομμάτια αυτά θα σε συντροφεύσουν στιλιστικά για πολύ καιρό δημιουργώντας με αυτά διάφορους και ποικιλόμορφους συνδυασμούς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη για πολύ περισσότερο ​​από τη φθινοπωρινή-χειμερινή σεζόν. 



Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική