Skip to main content

FASHION RADAR

Margot Robbie: Το red carpet inspired Barbie Superstar look της διαθέσιμο σε δύο χρώματα!

Και οι δύο πρόσωπα της Barbie ήταν υπέροχα! 



Το φούξια Armani maxi φόρεμα από παγιέτες που φόρεσε η Margot Robbie στο κόκκινο χαλί των Golden Globes το παρατήρησες; Αν δεν το χόρτασες, ή δε σου άρεσε το τόσο φωτεινό ροζ στην καρδιά του χειμώνα μην ανησυχείς. Βγαίνει και σε άλλα χρώματα και συγκεκριμένα σε μαύρο αφού αυτή ήταν η δεύτερη εμφάνιση της ηθοποιού στο after party!

Photo Credits: Backgrid

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάθε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί περιλαμβάνει μια αναφορά υψηλής μόδας, και η ζωντανή Barbie που πήρε σάρκα και οστά από τη διάσημη Αυστραλέζα καλλονή ηθοποιό, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα λιγότερο. Γεμάτη ομορφιά, εκτυφλωτικά χαμόγελα και λάμψη ακτινοβολούσε μέσα στην αστραφτερή τουαλέτα της δια χειρός Armani.

Όπως και στη γκαρνταρόμπα της Barbie, το δεύτερο φόρεμα της Robbie ήταν ένα ακριβές αντίγραφο του ροζ φορέματός της, αλλά με ένα κομψό σικ μαύρο χρώμα. Το tailor made Armani φόρεμα του party ήταν στολισμένο με παγιέτες σε όλη την επιφάνεια με μήκος μέχρι τον αστράγαλο και μπούστο με λαιμόκοψη σε σχήμα V. Ήταν διακοσμημένο με ασορτί τούλι μπόα και μυτερές γόβες, αναπαράγοντας ακριβώς το στυλ της Superstar Barbie του 1977. Το κομμάτι των αξεσουάρ αλλά και του μακιγιάζ παρέμεινε διακριτικό προσθέτοντας μόνο ένα ροζ χρώμα στα μάγουλα και τα χείλη της για να εκπέμπει τη φυσική της λάμψη που ούτως ή άλλως μοιάζει με Barbie.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα μαύρο clutch και κράτησε τα ίδια αξεσουάρ που φορούσε και στην red carpet εμφάνιση. H Robbie φόρεσε διαμάντια Lorraine Schwartz 30 καρατίων μαζί με ένα 3 καρατίων D Flawless Old cut Golconda διαμαντένιο δαχτυλίδι, εξοπλισμένο με φυσικά ζωηρά ροζ διαμάντια

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Robbie αναφέρεται ως μια από τις πιο εμβληματικές κούκλες με ακαταμάχητη παρουσία στο κόκκινο χαλί. Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς, η Ρόμπι αντιπροσώπευσε την αγαπημένη κούκλα με ένα μίνι φόρεμα Balmain σε ροζ πουά, στα βραβεία Gotham, απέδωσε φόρο τιμής στη συλλογή Black Magic Barbie του 1964 με ένα προσαρμοσμένο αυστηρά για εκείνη και μόνο στράπλες φόρεμα Prada, ενώ σε όλη την περιοδεία της ταινίας, η Robbie και ο στυλίστας της, Andrew Mukamal, έχουν αναπαράγει άφθονες Barbie εμφανίσεις χρησιμοποιώντας δημιουργίες σχεδιαστών όπως οι Vivienne Westwood , Schiaparelli και Versace.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική 

DO IT YOURSELF

5 κατηγορίες εσωρούχων στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Must-haves που πρέπει να αποκτήσεις στη συλλογή σου.