Skip to main content

CELEBS

Λάμπης Λιβιεράτος: Πάει την Εύη Αδάμ στα δικαστήρια για τα παιδιά τους

Θα ζητήσει τη συνεπιμέλεια των παιδιών του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Λάμπη Λιβιεράτου με την πρώην γυναίκα του και μάνα των δύο του κοριτσιών, Εύη Αδάμ.

Pixel

Με αφορμή τη φωτογράφιση της πρώην συζύγου του με την 15χρονη Δανάη και την 13χρονη Νεφέλη, ο τραγουδιστής αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό για να ζητήσει τη συνεπιμέλεια των παιδιών του, ώστε να ενημερώνεται και να δίνει την έγκρισή του σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανήλικες κόρες του.

«Με τη συνεπιμέλεια, οι δύο γονείς θα αποφασίζουν από κοινού για όλα τα θέματα που αφορούν στην ανατροφή, αλλά και στις δραστηριότητες των ανήλικων τέκνων τους», επισήμανε στο περιοδικό People, o Φοίβος Βρέττας,δικηγόρος του Λάμπη, που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

Pixel

Παράλληλα, ο κ. Βρέττας μίλησε και για την διατροφή την οποία δίνει ο Λάμπης στην πρώην σύζυγό του, τονίζοντας: «ο εντολέας μου, εξήγησε στην πρόεδρο πως τα 300 ευρώ που προτείνει είναι μέρος των χρημάτων που θα δίνει, αφού παραλλήλως καταβάλλει και άλλα χρηματικά ποσά για τις δραστηριότητες των παιδιών, όπως το φροντιστήριό τους, τη φυσιοθεραπεία της μεγάλης του κόρης, καθώς και έξοδα ένδυσής τους, αλλά και διατροφής εκτός σπιτιού. Γι’ αυτό και η πρόεδρος όρισε ως ποσό διατροφής και για τα δύο παιδιά εκείνο των 600 ευρώ, μολονότι η τέως σύζυγός του πρότεινε στην πρόεδρο 2.000 ευρώ, τα οποία για εκείνη αποτελούν τα απαραίτητα μηνιαία έξοδα των παιδιών».

SELECTIONS

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο