Skip to main content

CELEBS

O Johnny Depp και άλλες διασημότητες για την απελευθέρωση φυλακισμένων καλλιτεχνών

 

Η εκστρατεία "Imprisoned for Art" (Φυλακισμένοι για την Τέχνη) ζητά την απελευθέρωση καλλιτεχνών που κρατούνται στις φυλακές σε όλο τον κόσμο.


Κατερίνα Σαρρή

 

O Johnny Depp, o Peter Gabriel , o Tom Morello, η Nadia των Pussy Riot και άλλες διάσημοι star συμμετέχουν ως «φυλακισμένοι» για χάρη της εκστρατείας «Imprisoned for Art» (Φυλακισμένοι για την Τέχνη) ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των καλλιτεχνών που κρατούνται στις φυλακές σε όλο τον κόσμο.

Pixel

Οι διάσημοι καλλιτέχνες ποζάρουν ως κρατούμενοι στις ΗΠΑ, σε φωτογραφίες που τυπώθηκαν σε μπλουζάκια. Πάνω στα μπλουζάκια αναγράφεται χαρακτηριστικά η φράση: «Η τέχνη δεν είναι αδίκημα», κάτω από μια μαυρόασπρη φωτογραφία που δείχνει τον κάθε καλλιτέχνη να έχει περασμένο στο λαιμό το κορδόνι ενός πίνακα που γράφει το όνομα του κρατούμενου καλλιτέχνη.

Ο Βρετανός τραγουδιστής Peter Gabriel φορά μπλουζάκι με το όνομα του δημοσιογράφου και συγγραφέα με διπλή υπηκοότητα, Σουηδίας και Ερυθραίας, του Ντάβιτ Ισαάκ, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά τη σύλληψή του το 2001 στην Ερυθραία.

Pixel

Ο Johnny Depp υποστηρίζει τον Ουκρανό σκηνοθέτη 'Ολεγκ Σεντσόφ που συνελήφθη το 2014 στην Κριμαία και καταδικάστηκε σε 20ετή κάθειρξη για «τρομοκρατία».

Ο κιθαρίστας των «»Rage Against The Machine» Tom Morello  ανησυχεί για την τύχη του Ταϊλανδού τραγουδιστή της φολκ γνωστού με το υποκοριστικό «Tom Dundee» που καταδικάστηκε τον Ιούνιο σε κάθειρξη επτάμιση ετών για προσβολή της μοναρχίας.

 

aaaaaaaafylakis3.jpg

 

 

 

 

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Παίρνουν διαζύγιο; - «Δε μένουν πια μαζί»

«Απλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει»

ΥΓΕΙΑ

7 τροφές που υποστηρίζουν την υγεία του εγκεφάλου

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία βάζουμε στο πιάτο μας ό,τι μας ωφελεί περισσότερο

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες