Skip to main content

CELEBS

To... new age παράπονο της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Μενεγάκη

Αυτό σίγουρα δεν το είχαμε ξαναδεί.



Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. Και παρά το ότι είπε πολλά ενδιαφέροντα, εν τούτοις αυτό που έγινε κατά κάποιο τρόπο viral ήταν το σημείο εκείνο της εκπομπής που όλα περιστράφηκαν γύρω από το Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, έδειχνε στην Ελένη Μενεγάκη "μυστικά" της συγκεκριμένης κοινωνικής πλατφόρμας. Πώς μακραίνουν τα πόδια ή πώς να βάζει φίλτρα. Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να μην ήξερε και πολλά και έλεγε ότι πρέπει να της τα μάθει η παρουσιάστρια του Εpsilon. Kι αν μέχρι εδώ όλα σου μοιάζουν φυσιολογικά, σίγουρα αυτό που δε θα σου ακουστεί ως τέτοιο, είναι ότι η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε... αρκετές φορές να την ακολουθήσει η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια του μεσημεριανού προγράμματος του ΑLPHA, είναι από τα πιο δημοφιλή ελληνικά accounts με πάνω από 680 χιλιάδες ακόλουθους και αυτό θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου να το... εκμεταλλευτεί. Αν σε κάνει follow κάποιος με τόσους ακόλουθους, θα αυξηθεί και η δική σου δημοφιλία και θα σε ακολουθούν περισσότεροι, είναι θέμα αλγόριθμου. 

Έτσι, μπρος το να αυξήσει τους followers της (που είναι πάνω από 420 χιλιάδες) η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σα... μικρό παιδάκι και ζητούσε να την ακολουθήσει η παρουσιάστρια της εκπομπής "Ελένη".

Σίγουρα ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο: Βάφτισαν την κόρη τους Αθηνά - Αλεξάνδρα

Το ελληνικό γλέντι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οικογενειακή απόδραση στη Βενετία

Δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους

CELEBS

Olivia Hussey: Πώς είναι σήμερα η «Παναγία» από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» 

Τη φλέρταρε ο «δικός» μας Γιώργος Βογιατζής

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη