Skip to main content

CELEBS

Θα είναι η Kate Middleton στον γάμο της αδερφή της Pipa;

Και «ναι» και «όχι»…



Η Kate Middleton φυσικά και δεν είχε κανένα σκοπό να χάσει την γάμο της μικρής της αδερφής, Pipa Middelton. Οπότε θα παρευρεθεί κανονικά στον γάμο, μαζί με τον άνδρα της Prince William και τα δύο της παιδιά, Prince George και Princess Charlotte.

Παρόλα αυτά, η Kate δεν θα έχει μεγάλο ρόλο στον γάμο –σε αντίθεση με την Pipa που ήταν παράνυφος της Kate. Όταν ανακοινώθηκε η ημερομηνία γάμου της Pipa, πηγές ανάφεραν ότι η Kate δεν θα «υπηρετήσει» τον ρόλο της maid of honor (aka κουμπάρας) στον γάμο, καθώς λέγεται ότι δεν ήθελε να κλέψει την προσοχή από την μέλλουσα νύφη.

Ο μόνος ο ρόλος που θα έχει η Kate είναι κατά την διάρκεια της τελετής όπου θα διαβάσει λίγα λόγια για το ζευγάρι.

Σχετικά με τον μικρό ρόλο που θα έχει η Πριγκίπισσα του Cambridge στον γάμο της αδερφής της, η συγγραφέας Judy Wade αναφέρει: «Είναι λίγο δύσκολη η περίπτωση της Pipa. Θέλει να έχει την αδερφή της δίπλα της, καθώς ποιον άλλο άνθρωπο θα εμπιστευτεί για να είναι σίγουρη ότι τα πράγματα θα πάνε καλά; Αλλά αν η αδερφή σου είναι η μέλλουσα Βασίλισσα της Αγλλίας, θα επισκιάσει την προσοχή από την νύφη. Η Kate θα θέλει να είναι όσο πιο διακριτική γίνεται.»

Μα, αυτή η αδερφική αγάπη…

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.