Skip to main content

CELEBS

To Game of Thrones έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης

Την Κυριακή το βράδυ όλη η Αμερική έβλεπε GOT…



Μπορεί η πρεμιέρα της 7ης σεζόν να καθυστέρησε λιγάκι (ή πολύ μάλλον), αλλά οι φαν της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones, είναι πιστοί σε αυτήν. Τι Απρίλιο, τι Ιούλιο, ότι μήνας κι αν είναι, θα κάτσουν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους με καλή παρέα και ποπ κορν για να απολαύσουν την εκπληκτική αυτή σειρά.

Φέτος, όμως δεν έκατσαν μόνο οι φανατικοί της σειράς, απ’ ότι φαίνεται. Έκατσε πάρα πολύ κόσμος για να δει το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς. Πάνω από 16 εκατομμύρια viewers παρακολούθησαν την Κυριακή το βράδυ, τη γνωστή σειρά, σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Με 50% παραπάνω viewers από την πρεμιέρα της 6ης σεζόν, το επεισόδιο “Dragstone” είχε τους περισσότερους τηλεθεατές στην ιστορία της σειράς. Το 60λεπτο επεισόδιο επίσης, είχε τεράστια επιτυχία και στα social media. Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, πάνω από 2.5 εκατομμύρια tweets ανέβηκαν, σχετικά με την σειρά, κάνοντας αυτό το επεισόδιο το πιο tweeted της σειράς.

Αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter, ήταν και ο τραγουδιστής Ed Sheeran ο οποίος έκανε μια μίνι εμφάνιση στο επεισόδιο. Ο ίδιος δεν είχε σχεδόν καθόλου λόγια στην σκηνή με την Arya Stark, κάνοντας το Τwitter να σχολιάσει το γεγονός αυτό, αδρά!

Μην ξεχνάς να παρακολουθείς τα νέα επεισόδια του Game of Thrones στην Nova, κάθε Κυριακή (προβάλλονται την ίδια μέρα με την Αμερική!).

https://twitter.com/robbbsdany/status/886977216873189377?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.papermag.com%2Fed-sheeran-game-of-thrones-2460836418.html

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του