Skip to main content

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι σοκ πως αλλάζει το σώμα στην εγκυμοσύνη»

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλάει ανοιχτά για το παιδάκι που περιμένει. 



Για την εγκυμοσύνη της και το παιδί που θα φέρει στον κόσμο, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά. Η γνωστή παρουσιάστρια, ανέφερε ότι είναι πάρα πολύ καλά, χαρούμενη και ευτυχισμένη, αν και παραδέχτηκε ότι οι αλλαγές που φέρνει στο σώμα αυτή η περίοδος είναι "σοκ". "Είχαμε κάτι κλαμματάκια προχτές" είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στις αλλαγές αυτές, οι οποίες έχουν επέλθει ακόμα και τώρα που το βάρος που έχει πάρει είναι περίπου ενάμισι κιλό.

Pixel

Επίσης, παραδέχτηκε ότι οι 3 πρώτοι μήνες τις κύησης δεν ήταν εύκολοι. "Το πρώτο τρίμηνο δεν ήταν τόσο ρόδινο και εύκολο, αλλά νομίζω ότι τώρα είναι διαφορετικά. Σα να χρειάζεται χρόνο να συνηθίσει και ο οργανισμός για να μπορέσει να ανταποκρίνεται στις αλλαγές" ανέφερε.

Τέλος, αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει το παιδί, το οποίο αναμένεται να έρθει στη ζωή τον Απρίλιο. "Επειδή είμαστε παραδοσιακοί, θα πάρει το όνομα των γονιών του Θοδωρή. Άρα Δημήτρης ή Αλεξάνδρα" σημείωσε, αφού πριν είχε τονίσει ότι το ζευγάρι δε θέλει να μάθει το φύλο του μωρού πριν αυτό έρθει στον κόσμο!

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο