Skip to main content

CELEBS

H Kate Upton κατηγορεί τον συνιδρυτή της Guess για σεξουαλική παρενόχληση

Το γνωστό μοντέλο κατηγορεί τον 65χρονο Paul Marciano για σεξουαλική παρενόχληση



Η Kate Upton ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στον χώρο της μόδας. Τα επιτεύγματα της καριέρας της είναι πολλά και ανάμεσα σ’ αυτά είναι και το γεγονός ότι έχει αποτελέσει κι αυτή “Guess girl” στο παρελθόν. Η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει και αυτή σε καμπάνια του πασίγνωστου brand, όντας μία από τις παρά πολλές γνωστές γυναίκες που έχουν φωτογραφηθεί γι’ αυτό.

Pixel

Η ίδια όμως τώρα, αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να αποκαλύψει την αλήθεια για την εμπειρία της με την Guess.

Η Upton κατηγορεί τον Paul Marciano ένας από τους ιδρυτές του brand για σεξουαλική παρενόχληση. «Μου έπιανε τους μηρούς, το στήθος, με μύριζε παντού», δήλωσε σχετικά.

Pixel

Η ξανθιά καλλονή, αποκάλυψε το συμβάν αυτό μέσω του Twitter, γράφοντας σχετικά: «Είναι μεγάλη απογοήτευση να βλέπεις ένα τόσο εμβληματικό γυναικείο brand όπως είναι η Guess να συνεχίζει να στηρίζει τον Paul Marciano», βάζοντας στο τέλος και το hashtag #MeToo.

«Αν και έκανα τα πάντα για να τον αποφύγω, εκείνος συνέχιζε να με ακουμπάει προκλητικά και επιθετικά, πιάνοντας τους μηρούς μου, ενώ τραβούσε τα χέρια μου για να φέρει πιο κοντά του, τους ώμους μου, το λαιμό μου, το στήθος μου... Με μύριζε συνέχεια», αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Time.

Η Upton έγινε πρόσωπο του brand το 2011, ακολουθώντας στα χνάρια της Claudia Schiffer, της Eva Herzigova και της Anna Nicole Smith.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη