Skip to main content

CELEBS

H Khloé Kardashian θέλει να είναι ευτυχισμένη

Το πρώτο της σχόλιο μετά την γέννηση της κόρης της και την προδοσία του Tristan Thompson.



H Khloé Kardashian από την ημέρα της γέννησης της κόρης της, προσπαθεί να μην τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Pixel

Παρόλα αυτά, ήθελε να μιλήσει για τα όνειρά της και για τα πράγματα που ελπίζει να έχει στην ζωή της εκείνη και η οικογένειά της, μέσα από ένα post στο app της. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ειλικρινά εύχομαι σε όλους τους συγγενείς μου να βρουν παντοτινή ευτυχία σε ό,τι κι αν κάνουν! Η ζωή είναι μικρή και πολλές φορές, βάζουμε άλλους πάνω από εμάς, αλλά μία από τις προτεραιότητές μας πρέπει να είναι η δική μας ευτυχία. Άπαξ και το αποκτήσουμε αυτό, έχει αντίκτυπο σε όλους γύρω μας. Πραγματικά εύχομαι ευτυχία και ειρήνη στις αδερφές και τον αδερφό μου».

Pixel

Η Khloé ακόμη προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει την κατάσταση με τον Tristan Thompson και την απιστία του, αλλά προς το παρόν μένει ακόμα μαζί του στο Cleveland. Παρόλα αυτά, πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση δεν είναι καλή μεταξύ τους.

Η Khloé είναι πολύ διχασμένη με τα όσα έκανε ο Tristan», αναφέρει πηγή στο ET. «Η Khloé τον αγαπάει πραγματικά. Είναι ο πατέρας του παιδιού της, αλλά νιώθει προδομένη».

Κεντρική φωτό: Instagram @khloekardashian

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο