Skip to main content

CELEBS

Ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Axion Hellas στην Κάρπαθο

O κορυφαίος Έλληνας star θα εγκαινιάσει το Αμφιθέατρο Πηγαδιών με μια μεγάλη Συναυλία.



Στο πλαίσιο δράσεων του 5ου ΔΙΑΠΛΟΥ της Axion Hellas, ο Σάκης Ρουβάς ταξιδεύει στην Κάρπαθο για να εγκαινιάσει το Αμφιθέατρο Πηγαδιών με μια μεγάλη Συναυλία το Σάββατο 5 στις 7 μμ!  Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο κορυφαίος Έλληνας star,  θα προσφέρει χαρά και θέαμα στους κατοίκους της Καρπάθου που δεν έχουν πρόσβαση σε τέτοιες μορφές διασκέδασης.

Η Συναυλία θα αποτελέσει επίλογο στον κύκλο εθελοντικών δράσεων της Axion Hellas η οποία πραγματοποιεί τη νέα της αποστολή στα ακριτικά νησιά Σχοινούσα, Ανάφη, Κάσο και Κάρπαθο από τις 28 Απριλίου έως 6 Μαίου. Η ομάδα των 101 εθελοντών διεξάγει αυτή την περίοδο ιατρικές εξετάσεις με τη δυναμική συμμετοχή 40 ιατρών (περισσότερες από 15 ειδικότητες) και 6 νοσηλευτών. Η ανταπόκριση των κατοίκων στο κάλεσμα της Axion Hellas είναι συγκινητική καθώς η πρόσβαση τους σε ιατρικούς ελέγχους είναι περιορισμένη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Είμαστε όλοι αληθινοί ήρωες” δημιουργήθηκε και η πολιτιστική και εκπαιδευτική ατζέντα της ομάδας με  επιμορφωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τους κατοίκους των νησιών με επίκεντρο τους γονείς και τα παιδιά.

Στο πλάι της Axion Hellas, ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας όπου θα πραγματοποιήσει ενημέρωση σχετικά με την αναγκαιότητα της προσφοράς μυελού των οστών και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών. Μαζί τους, ο Σάκης Ρουβάς, ο αγγελιοφόρος του Οράματος Ελπίδας και πρώτος εθελοντής δότης, θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Axion Hellas ώστε να ενισχυθεί η εγγραφή εθελοντών δοτών και να διαδοθεί το μήνυμα ελπίδας και αγάπης.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Δείτε το νέο video της Mitski για το “Star”

Η επιτυχημένη τραγουδοποιός επανενώνεται με την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Maegan Houang, για τις ανάγκες του νέου της visual για το The Land Is Inhospitable and So Are We