Skip to main content

CELEBS

Έλενα Χριστοπούλου: Αποκαλύπτει τις πλαστικές που έχει κάνει

Όσα είπε σε συνέντευξή της για την Ιωάννα Μπέλλα.



{star[1_qqxsxfjy]}

Στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό" έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Έλενα Χριστοπούλου.

Pixel

Η coach των κοριτσιών του Greece’s Next Top Model μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, αλλά και φυσικά για το ριάλιτι μόδας.

«Μου αρέσει η τηλεόραση, το απολαμβάνω, δεν περίμενα να είναι τόσο ωραία. Γελάνε πολύ με μένα στα γυρίσματα, τα μοντέλα τα κάνω και κλαίνε», είπε.
Και συνέχισε: «Έγινα booker μοντέλων γιατί έτσι ήρθαν τα πράγματα στη ζωή μου.Είμαι 43 και κάνω αυτή τη δουλειά 20 χρόνια. Μόνιμα μαλώνω για τα μοντέλα μου γιατί δεν είναι ζώα, είναι άνθρωποι».

Pixel

Σε ερώτηση σχετική με την κρίση πανικού παίκτριας μέσα στην πισίνα, απάντησε: «Η παραγωγή έχει ψυχολόγο, ναυαγοσώστη και οποιονδήποτε χρειαστεί να επέμβει. Οι άνθρωποι που μπαίνουν στα ριάλιτι έχουν υπογράψει τι μπορούν να κάνουν και τι όχι. Η Σοφία είχε μια κακή εμπειρία πριν 4 χρόνια, όχι ως μωρό. Και φίλη μου να ήταν θα προσπαθούσε να τη βοηθήσω να το ξεπεράσει. Η Σοφία τα έβαλε με τον εαυτό της που δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Δεν ξέρω αν θα γυρίσει η Σοφία στα επόμενα επεισόδια, δεν είμαι η παραγωγή».

Δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου της οποίας είναι booker και αποκάλυψε ότι η καριέρα της οφείλεται κυρίως στον χαρακτήρα της: «Ηλιάνα οφείλει την επιτυχία της κατά 60% στο χαρακτήρα της και μόνο, η εξωτερική της εμφάνιση ερχόταν πάντα δεύτερη».

Όσο για το τι γνώμη έχει για την Ιωάννα Μπέλλα και πώς της φαίνεται που πήρε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς; «Την Ιωάννα Μπέλλα δεν θα την αναλάμβανα γιατί δεν είναι το στυλ μου. Είχε έρθει η Ιωάννα Μπέλλα πριν δυο χρόνια στο γραφείο μου για να την αναλάβω, δεν είδα ένα νορμάλ κορίτσι μπροστά μου. Είδα ένα κορίτσι μες στην υπερβολή. Φυσικά βγήκε λάθος Σταρ Ελλάς η Ιωάννα Μπέλλα, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την ηλικία της από το παρουσιαστικό της», αποκάλυψε.
Παραδέχτηκε ακόμα ότι έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της: «Έχω κάνει μπότοξ και είχα φτιάξει και τα χείλη μου, αλλά εγώ δεν είμαι μοντέλο».

Πηγή: star.gr


 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο