Skip to main content

CELEBS

Η Κάρι Μπράντσο με παραμυθένια γοβάκια στο Σύδνεϋ

Μαθήματα υπέρτατου στιλ με τα  kitten heels της



Είναι όμορφη, λαμπερή σε κάθε εμφάνιση της, επιτυχημένη designer και φυσικά ένα γνήσιο fashion icon. Όλα αυτά περιγράφουν την μοναδική Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που φροντίζει με όλες τις στιλιστικές επιλογές να τραβάει την προσοχή. Αυτή την φορά, ο φακός την απαθανάτισε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την προώθηση της νέας κολεξιόν υποδημάτων της SJP collection.

Pixel

Ανάλαφρη και αέρινη μέσα στο μπλέ midi φόρεμα της, με το φλοράλ μοτίβο, ποζάρει χαμογελαστή στο φακό. Το ultra chic φόρεμα, που στενεύει στην μέση και τα puffy sleeves του, έδωσαν μια χαριτωμένη αύρα στην ταλαντούχα σταρ. Φυσικά η fashion stylist παρέδωσε μαθήματα υπέρτατου στιλ με τα κομψά, γεμάτα λάμψη kitten heels που επίλεξε να φορέσει απο την συλλογή της. Σίγουρα θύμιζαν γοβάκια παραμυθιού και σίγουρα έκανε περιφανή την Κάρι Μπράντσο.

Στο κατάστημα David Jones, στο Σύδνεϋ, που έγινε η καμπάνια της νέας συλλογής υποδημάτων, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φωτογραφήθηκε με τις θαυμάστριες της και υπέγραψε τα παπούτσια που κρατούσαν από την SJP collection.   

SELECTIONS

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

7 τροφές που υποστηρίζουν την υγεία του εγκεφάλου

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία βάζουμε στο πιάτο μας ό,τι μας ωφελεί περισσότερο

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο