Skip to main content

CELEBS

"Watch Hunger Stop"

Micahel Kors και Lupita Nyong'o ενώνουν τα χέρια



Είναι αξιέπαινο πως άνθρωποι με κύρος και κοινωνική εμβέλεια γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τις «δυνάμεις» τους για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Ο λόγος για τον διάσημο σχεδιαστή Μάικλ Κόρς και την πολυτάλαντη ηθοποιό Λουπίτα Νιόγκο, οι οποίοι παρουσίασαν στην έδρα του ΟΗΕ, στην Νέα Υόρκη, το project τους για την καταπολέμηση της πείνας. Το λεγόμενο  «WatchHungerStop» έχει στόχο να περιορίσει τα ποσοστά της υποσιτισκής κρίσης που βιώνει μεγάλο μέρος του πληθυσμού παγκοσμίως.

Pixel

Στην συζήτηση αυτή, μεγάλη έμφαση δόθηκε στο σημαντικό ρόλο που παίζουν τα σχολικά γεύματα στην καταπολέμηση της πείνας σε ολόκληρο τον κόσμο, ως μια σοβαρή κοινωνική επένδυση που μόνο οφέλη μπορούν να προκύψουν από τέτοιου είδους πράξεις.

Συγκίνηση και προβληματισμό προκάλεσε η δήλωση της Νιόνγκο «Υπάρχει αυτή η παροιμία, η φιλανθρωπία ξεκινάει από το σπίτι και εγώ ανατράφηκα με αυτή τη φιλοσοφία. Μεγάλωσα θεωρώντας τη φιλανθρωπία ανθρώπινη ευθύνη μου». Την φιλοσοφία αυτή καλούμαστε όλοι να ασπαστούμε για να βγούμε νικητές στην άνιση μάχη με αυτά τα κοινωνικά προβλήματα. Ο Κόρς δήλωσε πως είναι δυνατόν να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα, γιατί όντως υπάρχει η λύση.

SELECTIONS

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

7 τροφές που υποστηρίζουν την υγεία του εγκεφάλου

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία βάζουμε στο πιάτο μας ό,τι μας ωφελεί περισσότερο

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο