Skip to main content

CELEBS

Gerard Butler: Στην Ελλάδα για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Όλα όσα έγιναν στην τελευταία πρόβα.



Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Gerard Butler ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα, αφού είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους της Ολυμπιακής Φλόγας στο τμήμα Μυστράς – Σπάρτη.

Pixel

Κατά την άφιξή του, ο Butler έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γεια σας. Είναι ωραία που είμαι εδώ. Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραία που είμαι εδώ και είμαι ενθουσιασμένος. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι. Είμαι Έλληνας στην καρδιά».

https://www.instagram.com/p/B1b-ka7Afd5/

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως η τελετή έγινε χωρίς θεατές. Στον  εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας πραγματοποιήθηκε η τελευταία πρόβα της τελετής της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2020 στο Τόκυο.

Pixel

https://www.instagram.com/p/Bm2uLQtnp4Y/

https://www.instagram.com/p/B2mq_pVADKa/

Η τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας είναι προγραμματισμένη για σήμερα, 12 Μαρτίου, στην Αρχαία Ολυμπία, όπου θα παρεβρεθούν μόνο 100 προσκεκλημένοι. Η τελική πρόβα της τελετής αφής έγινε χθές, στις 11 Μαρτίου, και ήταν επίσης κλειστή για το κοινό.

https://www.instagram.com/p/B2uRf0BIGHa/

Πρωθιέρεια της Τελετής της Αφής της Φλόγας είναι η ηθοποιός Ξανθή Γεωργίου.

Η Ξανθή Γεωργίου είναι ηθοποιός με σπουδές στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Έχει, επίσης, σπουδάσει Ιστορία και Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει συμμετάσχει σε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, ενώ συμμετείχε ως Ιέρεια στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας το 2018.

https://www.instagram.com/p/B3SFOW8oq8z/

"Υπάρχει μια μυσταγωγία και ιερότητα στην τελετή αφής της φλόγας που με αγγίζει βαθιά στην ψυχή. Η εμπειρία δεν περιγράφεται, βιώνεται”, έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για την εμπειρία.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision

CELEBS

Αλεξάνδρα Νίκα: Κουμπάρα με glam εμφάνιση στον γάμο Ξυλά - Πρωτονοτάριου

Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Αργυρός

CELEBS

Eurovision 2024: Πόσο κόστισε η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό φέτος

Σύμφωνα με το έγγραφο που ανέβηκε στην Διαύγεια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.