Skip to main content

CELEBS

Κορωνοϊός: Έλεγχος από Δευτέρα στην είσοδο των σούπερ μάρκετ

Τέταρτος νεκρός από τον θανατηφόρο ιό



Ένας ακόμα ασθενής από κορωνοϊό έχασε τη μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 53χρονο, οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και φέρεται να αντιμετώπιζε υποκείμενη νόσο.

Pixel

Ο 53χρονος ήταν από την Κοζάνη και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς ο κορωνοϊός έκανε πολύ γρήγορα επιπλοκές στο συγκεκριμένο περιστατικό και ο άνθρωπος δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Σάββατο είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι δύο ασθενείς, ένας 67χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και ένας 90χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Pixel

Στα νέα μέτρα που εφαρμόζονται είναι και ο έλεγχος εισόδου σε όλα τα σούπερ μάρκετ της χώρας θα υπάρχει από Δευτέρα, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, ώστε να αποφευχθούν εικόνες, όπως αυτές του Σαββάτου με τις τεράστιες ουρές στα ταμεία, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος θα μπαίνει και ανάλογος αριθμός καταναλωτών, με βάση τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ALPHA ξεκαθάρισε πως σεκιούριτι θα ελέγχουν πόσοι θα μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ και πως θα επιτρέπεται η είσοδος σε δέκα άτομα ανά τετραγωνικό μέτρο του καταστήματος.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.