Skip to main content

CELEBS

Harvey Weinstein: Προσβλήθηκε από κορωνοϊό στη φυλακή

Από τις 11 Μαρτίου βρίσκεται στην φυλακή Γουέντι, της Νέας Υόρκης



 

Ο πρώην κινηματογραφικός παραγωγός Harvey Weinstein, που πρόσφατα καταδικάστηκε να εκτίσει 23 χρόνια κάθειρξη για σεξουαλική επίθεση και βιασμό, μολύνθηκε από τον κορωνοϊό στη φυλακή, ανέφεραν χθες Κυριακή αμερικανικά ΜΜΕ.

Pixel

Αρκετές πηγές επιβεβαίωσαν στο TMZ, ότι ο έκπτωτος χολιγουντιανός παραγωγός, 68 ετών, είναι πράγματι ο ένας από τους δύο κρατούμενους στη φυλακή Γουέντι, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, που επιβεβαιώθηκε πως έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2.

Η τοπική εφημερίδα Niagara Gazette ήταν η πρώτη που δημοσίευσε την πληροφορία, το βράδυ χθες Κυριακή. Εκπρόσωπος του Harvey Weinstein αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο ερωτηθείς σχετικά από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Pixel

Η διεύθυνση σωφρονιστικών καταστημάτων της Νέας Υόρκης δεν απάντησε όταν αποπειράθηκε να επικοινωνήσει μαζί της το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Harvey Weinstein,  πήγε την Τετάρτη στο κέντρο κράτησης Γουέντι από τη διαβόητη φυλακή του Ράικερς Άιλαντ, στη συνοικία Κουίνς της Νέας Υόρκης, όπου κρατείτο μετά την καταδίκη του την 11η Μαρτίου.

Πριν από τη μεταγωγή του, του προσφέρθηκαν φροντίδες σε νοσοκομείο του Μανχάταν για τους πόνους που έχει στο στήθος - πάσχει από καρδιοπάθεια, διαβήτη και αρτηριακή υπέρταση.

πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.