Skip to main content

CELEBS

Στέλιος Ρόκκος: «Να υπάρχει αλληλεγγύη και μετά τον κορωνοϊό»

Ο τραγουδιστής περνά τις ημέρες της καραντίνας στη Λήμνο



Ο Στέλιος Ρόκκος «Μένει Σπίτι» όχι στην Αθήνα αλλά στην αγαπημένη του Λήμνο. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του,  πήγαν στον αγαπημένο τους προορισμό λίγο καιρό πριν η κυβέρνηση λάβει αυστηρά μέτρα για την προστασία κατά του κορωνοϊού.

Pixel

Ο Στέλιος Ρόκκος δεν χάνει το χιούμορ του oύτε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Περιγράφοντας την καθημερινότητά του είπε πως δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό. «Το μόνο που με στενοχωρεί είναι αυτός ο εξαναγκασμός, αλλά όχι ότι θα έβγαινα και από το σπίτι". 

https://www.instagram.com/p/B79Lf7fHRxJ/

Λίγο πριν το κλείσιμο σχολίασε τη κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι πολύ δύσκολο και δεν ξέρει κανείς να σου απαντήσει πότε θα τελειώσει. Είναι πρωτόγνωρη αυτή η κατάσταση, αλλά ελπίζω όταν όλο αυτό φτάσει στο τέλος του να μας έχει μείνει η υπερπροσπάθεια που έχει γίνει στον τομέα της επιστήμης να βρει το εμβόλιο, αλλά και σε θέμα κρατών να μας μείνει. Με λίγα λόγια να είμαστε αλληλέγγυοι και να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision

CELEBS

Αλεξάνδρα Νίκα: Κουμπάρα με glam εμφάνιση στον γάμο Ξυλά - Πρωτονοτάριου

Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Αργυρός

CELEBS

Eurovision 2024: Πόσο κόστισε η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό φέτος

Σύμφωνα με το έγγραφο που ανέβηκε στην Διαύγεια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.