Skip to main content

CELEBS

Michelle Obama: Το μήνυμα της για τον κορωνοϊό

«Όταν οι στιγμές είναι κακές…μπορούμε να ζήσουμε με πολύ λιγότερα»



Οι μέρες της καραντίνας είναι λίγο πολύ ίδιες για όλους μας, αφού έχουμε κληθεί να μείνουμε μέσα στο σπίτι και να περιορίσουμε τις ασχολίες μας μέσα σε αυτό. Το ίδιο κάνουν και οι περισσότεροι celebrities, οι οποίοι ανεβάζουν διαρκώς διάφορα βίντεο, post κ.α. ενημερώνοντας πως περνούν τον χρόνο τους εν μέσω καραντίνας.

Pixel

Η διάσημη Ellen De Generes, όπως φαίνεται συνεχίζει να εργάζεται στο σπίτι, παίρνοντας συνεντεύξεις από τους επώνυμους φίλους σε λίγο πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και φυσικά μέσω τηλεφώνου. Αυτή την φορά τηλεφώνησε στην πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, για να μάθει πώς πηγαίνουν τα πράγματα με την καραντίνα στο σπίτι.

https://www.instagram.com/tv/B-Fu61ABocz/?hl=el

«Προσπαθούμε απλά να οργανώσουμε τις ημέρες μας. Όλοι είναι εδώ, τα κορίτσια έχουν επιστρέψει, είναι στα δωμάτιά τους και παρακολουθούν online τα μαθήματά τους», είπε η Michelle Obama για τις κόρες της, που επέστρεψαν από το πανεπιστήμιο. «Ο Barack είναι... δεν ξέρω πού είναι. Έκανε μια τηλεδιάσκεψη, εγώ μόλις τελείωσα με μια τηλεδιάσκεψη... Προσπαθούμε να έχουμε μια ρουτίνα, αλλά βλέπουμε λίγο Netflix και χαλαρώνουμε», ανέφερε η Michelle Obama.

Pixel

«Συμπονώ τους ανθρώπους που θα υποφέρουν εξαιτίας αυτού που θα συμβεί στην οικονομία και πρέπει να προσέξουμε τι θα κάνουμε για να στηρίξουμε όλους αυτούς που, όταν τελειώσει αυτή η καραντίνα ό,τι θα έχει απομείνει για τις επιχειρήσεις τους θα είναι κάτι αρνητικό».

Ενώ συνεχίζοντας την κουβέντα της, τόνισε χαρακτηριστικά πως υπάρχει και κάτι καλό στην όλη υπόθεση «Μας αναγκάζει να συνεχίσουμε να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, να κάνουμε πραγματικές συζητήσεις, να δούμε πώς θα απασχοληθούμε χωρίς την τηλεόραση ή τους υπολογιστές. Μας θυμίζει ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά από αυτά που έχουμε. Όταν οι στιγμές είναι κακές, έχουμε ο ένας τον άλλον, έχουμε την υγεία μας... Μπορούμε να ζήσουμε με πολύ λιγότερα και αυτό είναι ένα σημαντικό μάθημα που θέλω να καταλάβουν τα παιδιά μας. Να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και να είμαστε έτοιμοι να τα μοιραστούμε όταν έρθει η στιγμή».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision

CELEBS

Αλεξάνδρα Νίκα: Κουμπάρα με glam εμφάνιση στον γάμο Ξυλά - Πρωτονοτάριου

Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Αργυρός

CELEBS

Eurovision 2024: Πόσο κόστισε η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό φέτος

Σύμφωνα με το έγγραφο που ανέβηκε στην Διαύγεια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.