Skip to main content

CELEBS

Πώς η Zendaya κατάφερε να γυρίσει μία ταινία κατά τη διάρκεια του lockdown

Θέληση. Προστασία. Δράση



 

Και ενώ η διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός και τραγουδίστρια Zendaya ετοιμαζόταν για τα γυρίσματα της Euphoria, όλα ακυρώθηκαν εξαιτίας του lockdown στις ΗΠΑ.

Pixel

Παρόλα αυτά όμως ο Sam Levinson και η Zendaya αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και μαζί με τον John David Washington, ο οποίος πρωταγωνιστεί με τη Zendaya, και ένα ακόμα περιορισμένο καστ ηθοποιών ετοίμασαν τα γυρίσματα μιας άλλης ταινίας, της «Malcolm & Marie», όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Deadline.

Πώς τα κατάφεραν; Σύμφωνα με τη Deadline, τα γυρίσματα έγιναν από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου σε ένα eco-conscious σπίτι στο Carmel. Η ομάδα έκανε τεστ για τον κορωνοϊό και έμεινε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει να γυρίζει.

Pixel

Επιπλέον υπήρχαν πάρα πολλές οδηγίες που έπρεπε να ακολουθούν, ενώ στα γυρίσματα υπήρχε και γιατρός που παρακολουθούσε τους ηθοποιούς. Τα μέλη του καστ αλλά και το συνεργείο δεν είχαν επαφή με κανέναν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενώ δεν τους επιτράπηκε να αφήσουν το σπίτι όπου έμεναν καθόλου. Ακόμα και ο σεφ που μαγείρευε για όλους, έμενε εκεί για όσο καιρό γυριζόταν η ταινία.

https://www.instagram.com/p/CCZhqB9gCUZ/

Ποτέ δεν υπήρχαν πάνω από 12 άτομα στο σετ και η φυσική επαφή μεταξύ των ηθοποιών και της υπόλοιπης ομάδας ήταν πολύ περιορισμένη. Δεν υπήρχαν μικρόφωνα και οι ηθοποιοί ντύνονταν μόνοι τους. Κάθε μέρα τα σκηνικά έπρεπε να απολυμαίνονται ενώ γίνονταν συνεχώς θερμομετρήσεις. Η λίστα με τα πρωτόκολλα που έπρεπε να ακολουθούν είναι ατελείωτη.

Τελικά όμως όλα έγιναν όπως πρέπει. Τώρα το ερώτημα είναι πώς είναι το αποτέλεσμα. Σε λίγο καιρό θα το δούμε.

 

SELECTIONS

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο