Skip to main content

CELEBS

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε

Η μυστική τελετή και το vintage νυφικό

 



 

Άκρα μυστικότητα τηρήθηκε για πρώτη φορά σε βασιλικό γάμο, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα με τις φαντασμαγορικές πριγκιπικές τελετές. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson, παντρεύτηκε με τον Ιταλό δισεκατομμυριούχο, Edoardo Mappeli Mozzi σε μια ιδιωτική τελετή στο κάστρο του Windsor, την περασμένη Παρασκευή.

Pixel

https://www.instagram.com/p/CC05fTMH_HJ/

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, είχε προγραμματίσει το μυστήριο για τις 29 Μαΐου στο παλάτι του Buckingham, όμως ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια για το ερωτευμένο ζευγάρι, που τελικά ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, αυτό τον μήνα. Στην τελετή τηρήθηκαν όλα τα αυστηρά μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 20 άτομα, με την παρουσία δημοσιογράφων να είναι μηδαμινή. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν φυσικά και η βασίλισσα Ελισάβετ, συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Φίλιππο, οι γονείς της Βεατρίκης  και η αδερφή της, πριγκίπισσα Ευγενία.

https://www.instagram.com/p/CCzDnganh21/

Για την σημαντική αυτή ημέρα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, έκανε ακόμα μια αναπάντεχη επιλογή αφού φόρεσε ένα υπέροχο vintage φόρεμα με ιστορία, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τoυ βρετανικού τύπου, το φόρεμα αυτό το δανείστηκε από την ντουλάπα της γιαγιάς της, βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα, η τιάρα που κοσμούσε το χτένισμα της, ήταν η ίδια με αυτή που φορούσε η γιαγιά της, στον δικό της γάμο το 1947 με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Pixel

https://www.instagram.com/p/CCsVwbjn2fB/

Με την κίνηση της αυτή, η πριγκίπισσα Βεατρίκη αποκάλυψε το ιδιαίτερο, προσωπικό της στυλ καθώς και την στενή σχέση που διατηρεί με την βασίλισσα.

 

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει