Skip to main content

CELEBS

Η Courteney Cox και ο σύντροφός της είναι το παράδειγμα της σχέσης από απόσταση

Η αγάπη στα χρόνια του Covid

 



 

Μπορεί στην χώρα μας η πανδημία να έχει καταλαγιάσει κάπως και να επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, κάτι τέτοιο όμως δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει, αφού όπως βλέπουμε στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα με τον κορωνοϊό να βρίσκεται ακόμα σε έξαρση.

Pixel

https://www.instagram.com/p/B8jrBXoBxwy/

Ο Covid-19 ασφαλώς και δεν άφησε ανεπηρέαστους τους celebrities, αφού και εκείνοι τον βίωσαν με τον τρόπο τους. Αναμεσά τους και η Courteney Cox, η οποία φαίνεται πως ζει την σχέση της από απόσταση αυτό το δύσκολο διάστημα, καθώς η ίδια έχει αποκλειστεί στην Αμερική και ο αγαπημένος της Johnny ΜcDaid, στο Λονδίνο. Μάλιστα, όπως τόνισε η ίδια, έχει να δει τον σύντροφό της 133 ολόκληρες ημέρες και φυσικά της λείπει πάρα πολύ. Οι δύο τους όμως, δεν το βάζουν κάτω ούτε τώρα στην απόσταση και δείπνησαν διαδικτυακά μαζί με αφορμή τα γενέθλια του McDaid.

Η διάσημη ηθοποιός, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφία από το δείπνο τους στο zoom ενώ στην λεζάντα του ευχήθηκε για τα γενέθλια του, υπενθυμίζοντάς του ότι της λείπει τρελά «Έχουν περάσει 133 μέρες από την τελευταία φορά που ήμασταν μαζί! Ο Covid είναι χάλια! Χρόνια Πολλά J! Ήταν τέλειο το δείπνο μας! Μου λείπεις τρελά!».

https://www.instagram.com/p/CDCraSsDA3W/

 

SELECTIONS

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο