Skip to main content

CELEBS

Charlize Theron: «Δεν έχω βγει σοβαρά με κάποιον εδώ και πέντε χρόνια»

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την προσωπική ζωή της

 



 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Charlize Theron στην Drew Barrymore, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της «The Drew Barrymore Show». Η σταρ του Χόλιγουντ δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας μάλιστα πως τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχει σύντροφο «Στον κόσμο μπορεί να φαίνεται παράξενο και πολλοί ξαφνιάζονται, όμως αν και έχω βγει κάποια ραντεβού δεν έχω βγει σοβαρά με κάποιον εδώ και πέντε χρόνια». Όπως τόνισε η ίδια, είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενα να γνωρίσει κάποιον μελλοντικά, ωστόσο πρέπει να είναι πλέον «αντάξιός» της.

Pixel

https://www.instagram.com/p/CFQBiQDBkOe/

«Νιώθω ότι είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θα πρέπει κάποιος να βάλει πολλά στο παιχνίδι –όχι απλώς αυτά που θεωρούμε δεδομένα… Η ζωή μου είναι μια χαρά οπότε ο άλλος θα πρέπει να είναι το ίδιο καλός ή και καλύτερος γιατί δεν θα συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο», τόνισε η Theron.

https://www.instagram.com/p/B8cD0-jhFzM/

Μεταξύ άλλων, η 45χρονη καλλονή μίλησε και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, υιοθετώντας δύο παιδιά, τα οποία είναι και ο λόγος που δεν αισθάνεται πλέον μοναξιά. «Μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι δεν νιώθω μοναξιά από τη στιγμή που απέκτησα παιδιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα παιδιά υποκαθιστούν μια σχέση ή σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι λιγότερο για την προσωπική ζωή σου… Νομίζω ότι αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, επειδή το να είσαι γονιός απαιτεί πολλή δουλειά… Στο τέλος της μέρας πηγαίνω στο κρεβάτι και σκέφτομαι ότι αυτή η μέρα δεν θα ήθελα να είναι διαφορετική από ό,τι ήταν».

https://www.instagram.com/p/B8FJipBh5i5/

 

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Παίρνουν διαζύγιο; - «Δε μένουν πια μαζί»

«Απλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει»

ΥΓΕΙΑ

7 τροφές που υποστηρίζουν την υγεία του εγκεφάλου

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία βάζουμε στο πιάτο μας ό,τι μας ωφελεί περισσότερο

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες